Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja Tim Bradford z prośbą o nadanie nicku rp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: Kieran

UID:2915

Imię i nazwisko postaci: Tim Bradford

Wiek postaci: 25

Wykształcenie i zawód: Zawodowe Kucharz

Opis postaci (minimum 3 zdania):Tim Bradford to 25-letni, ambitny i pracowity mężczyzna, który od najmłodszych lat interesował się gotowaniem. Jest osobą spokojną, kulturalną i odpowiedzialną, choć w trudnych sytuacjach potrafi zachować zimną krew. Tim ceni sobie uczciwość i szacunek do innych ludzi, a wolny czas najchętniej spędza na rozwijaniu swoich umiejętności kulinarnych.

Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Tim urodził się i wychował w rodzinie, w której od zawsze przykładano dużą wagę do ciężkiej pracy. W młodości zaczął interesować się gotowaniem, pomagając swojej rodzinie w przygotowywaniu posiłków. Po ukończeniu szkoły zawodowej zdobył wykształcenie kucharza i rozpoczął pracę w gastronomii. Początkowo wykonywał proste obowiązki, jednak dzięki zaangażowaniu i systematycznej nauce szybko zaczął zdobywać coraz większe doświadczenie. Tim marzy o tym, aby w przyszłości prowadzić własną restaurację i stworzyć miejsce, w którym ludzie będą mogli dobrze zjeść i miło spędzić czas. Przeprowadzka do nowego miasta ma być dla niego szansą na rozpoczęcie nowego etapu życia, poznanie nowych ludzi oraz rozwinięcie kariery zawodowej. Mimo wielu przeciwności Tim nie zamierza się poddawać i wierzy, że dzięki ciężkiej pracy uda mu się osiągnąć swoje cele.

Potwierdzenie znajomości regulaminu RP Potwierdzam, że zapoznałem się z regulaminem serwera RP i zobowiązuję się do jego przestrzegania. Rozumiem zasady prowadzenia rozgrywki Role Play oraz wiem, że moje zachowanie powinno pozytywnie wpływać na rozgrywkę innych graczy.

Definicja pojęcia Role Play:Role Play to odgrywanie swojej postaci w taki sposób, aby zachowywała się zgodnie z jej charakterem, historią, zawodem i sytuacją, w której się znajduje. Gracz wciela się w swoją postać i podejmuje decyzje z jej perspektywy, a nie na podstawie informacji, które posiada jako gracz. Ważne jest również respektowanie innych osób oraz tworzenie realistycznej i ciekawej rozgrywki.

Opcjonalnie – coś od siebie: Chciałbym dołączyć do rozgrywki, aby rozwijać swoje umiejętności RP, poznawać nowych graczy i tworzyć ciekawe sytuacje podczas gry. Zależy mi przede wszystkim na dobrej atmosferze, realistycznym odgrywaniu postaci oraz przestrzeganiu zasad serwera.

• Dodaj nową pozycję...