_B3RT_ Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nick w grze: _B3RT_ UID: 45 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Ban Data nadania kary: 27.07.2026 11:28 Data zakończenia kary: 21.04.2029 11:28 Powód kary: Podejrzane Transakcje , Współdzielenie konta z innym graczem Wyjaśnienie: Nie wiem dokladnie o jakie przelewy chodzi ale domyslam sie ze te co byly wysylane do kurczyka jesli tak to byly one brane pod uwage jako wyplata poniewaz jest u mnie w org i jestem tylko ja z nim i ja nie bede go walil na siano i za kazda strefke daje mu pelna kwote strefki ja z tego nic nie mam jesli on robi te strefki a dodatkowo w kazdej wyplacie ktorej mu wysylalem to robilem to przez bankomat i w kazdym tytule bylo wpisane wyplata a po drugie jest rzeczywiscie fajna kasa za strefke wiec duzo tego robimy dm przez nas jest z 2 lub 3 razy dziennie przejmowac i bardzo duzo czasu spedzam na serwerze sami to wiecie a odnosnie wspoldzielenia konta z innym graczem to bylem u kuzyna i popelnilem blad i zagralem na jego koncie i przepraszam za to i to sie wiecej na pewno nie powtorzy. Dziekuje za rozpatrzenie apelacji Poprzednie apelacje: -
Rekomendowane odpowiedzi