Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja <ZbychuMalina> z prośbą o nadanie nicku rp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: ZbychuMalina

UID: 215

Imię i nazwisko postaci: Logan Parker

Wiek postaci: 25

Wykształcenie i zawód: Studia Mechanika i budowa maszyn, zawód mechanik samochodowy

Opis postaci (minimum 3 zdania): Moja postać ma zielone oczy i czarne włosy. Lubi ubierać się w luźne old-schoolowe ubrania i nosić łańcuchy na szyi. Interesuje się mechaniką samochodową i ekstremalną jazdą na rowerze. Lubi jeździć bardzo szybko auto nocą ponieważ daje jej to duży zastrzyk adrenaliny i poczucie wolności. Moja postać w wolnym czasie grzebie przy swoim gruzie w celu modyfikacji osiągów samochodu.
Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Moja postać wywodzi się z szarych bloków znajdujących się w Los Santos gdzie nie miała lekko ponieważ od dziecka patrzyła się na przemoc. Ojciec miał problemy z narkotykami a matka odeszła gdy moja postać miała 5 lat. Odkąd pamiętam ojciec mojej postaci był dla niej agresywny i stosował przemoc wobec mojej postaci. W wieku 16 lat moja postać uciekła z domu od ojca narkomana i zamieszkała u swojego kolegi. Po ucieczce z domu moja postać zaczęła się interesować mechaniką samochodową i zaczęła rozwijać ta pasję poprzez pracę w pobliskim warsztacie samochodowym gdzie właśnie w tym warsztacie zarobiła pierwsze pieniądze. W wieku 18 lat moja postać zdała prawo jazdy i kupiła pierwsze auto jakim było BMW e90 którym spędziła najwięcej czasu i ma do tego auta ogromny sentyment. Gdy moja postać skończyła 20 lat poszła na studia z mechaniki i budowy maszyn. Po ukończeniu studiów moja postać otworzyła swój własny warsztat.

Potwierdzenie znajomości regulaminu RP Definicja pojęcia Role Play: Wcielanie się w postać i odgrywanie prawdziwego życia

Opcjonalnie – coś od siebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...