thebaldcannibal Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Nick w grze:TheBaldCannibal UID:177 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Mute Data nadania kary: 27.03.2026r 21:37 Data zakończenia kary: 26.04.2026r 21:37 Powód kary: Obraza administracji Wyjaśnienie: Drogi SteveWolfe nie rozumiem z jakiego powodu dostałem mute na 30 dni, w powodzie jest napisane: obraza administracji, lecz chciałbym zrozumieć jak obraziłem administracje serwera. Czy twoim zdaniem napisanie zdania oznajmującego: "o znalazłem film na którym zvyszekbudowa robi loda ambrozemu aż sutki mu stają" jest obrazą administracji , ja pisząc tę zdanie nie miałem intencji obrazy administracji, a bardziej pożartować z sytuacji która wydarzyła się 19.02.2026r o godzinie 21:45 w której też uczestniczyłeś nie jako postać pierwszo planowa lecz jako postać druga planowa. Nie wiem czy poczułeś się urażony gdy wspomniałem o tym czy w jaki sposób to napisałem, lecz sądzę że nie zasłużyłem na mute na okres 30 dni. Poprzednie apelacje:
Rekomendowane odpowiedzi