solos Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Nick w grze: solos UID: 284 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): BAN SERWER Data nadania kary: 06.02.2026 Data zakończenia kary: 13.02.2026 Powód kary: Stawianie aut na torach mimo ostrzeżeń. Wyjaśnienie: Witam, pisze to na świeżo kilka minut po otrzymaniu bana, emocje ze mnie opadły i czuje wielką skruche za moje zachowanie. Pewnie tak jak się xtert domyślasz, chcieliśmy z chłopakami rozluźnić się po całym tygodniu lekcji chwilą zabawy. Zdaje sobię sprawę z tego, że utrudniało to prace motorniczego oraz psuło estetyke serwera. Z tego miejsca chciałbym bardzo przeprosić i jedyne co mogę zrobić to obiecać że na serwerze CODE MTA będę bardziej liczył się z konsekwencjami które wynikają z moich głupich pomysłów. Prosze xtert ja tylko chce dobrze bawić się na serwerze i dalej zarabiać aby dążyć do wcześniej wyznaczonego sobie celu jakim jest elegy. Sytuacji dostania bana nie będę opisywał bo jest przez ciebie dobrze znana. Pozdrawiam uwielbiam serwer codemta i liczę na to że moją apelacje zobaczysz i rozpatrzysz. Poprzednie apelacje: brak. 2
Rekomendowane odpowiedzi