_fanga_ Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Nick w grze:HeniekStodulski Twój Wiek (rocznikowo)15 Poprzednia ranga w frakcji:JuniorDriver Powód odejścia lub wyrzucenia: mało osób na serwerze Dowód bycia we frakcji:musialbym na dc podesłać bo tutaj nie mg Dlaczego chcesz wrócić do frakcji: Ponieważ świetnie się bawiłem na duty i chciałbym się wykazać na nowym serwerze Co zmieniło się od czasu opuszczenia frakcji:Nie wiem niestety ale jak się dostane to pewnie się dowiem Data odejścia / wyrzucenia:Ojc nie pamietam Dodatkowe informacje (opcjonalnie):Jest taka sprawa gralem wtedy na innym kompie i innym końcie niż teraz ale dc mam tego samego także nie wiem czy da się z tego coś zkombinować gralem wtedy na koncie xXwiktorXx jesli to pomrze to pamietam ze mialem wtedy id 20036 Edytowane 2 Lutego przez _fanga_
Wumpus Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Cześć, przeanalizowałem Twój wniosek o powrót i niestety muszę go odrzucić. Zgodnie z naszymi zasadami, aby w ogóle móc ubiegać się o powrót do frakcji bez rekrutacji, trzeba było mieć wcześniej co najmniej rangę Driver. W Twoim przypadku ten warunek nie został spełniony, bo odszedłeś na niższym stopniu, co zamyka drogę do szybkiego powrotu. Biorąc pod uwagę, że normalna rekrutacja też już się zakończyła, na ten moment nie mamy jak Cię przyjąć i decyzja jest ostateczna. Spróbuj w Rekrutacji następnej do frakcji.
Rekomendowane odpowiedzi