Ambrozy Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Nick w grze:Ambrozy Nick oskarżonego administratora:xWMP Data i godzina zdarzenia:26.01 Opis sytuacji:Dostałem prawko nie będąc kierowcą co widać na klipie Dowody (screeny, logi, nagrania):https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/lZE3GSQyQJV7FaNrN?invite=cr-MSxyRjMsMjA3MTQ2NDA5&v=0 Inne informacje: Znalazłem dopiero nagranie liczę na ukaranie moderatora . Mam teraz to w karach a nie chce mieć kar liczę że zostanie ukarany i niech lepiej patrzy komu nadaje karę 2
Wumpus Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego W odpowiedzi na skargę chciałbym wyjaśnić przebieg sytuacji. Otrzymałem reporta na gracza, w związku z czym rozpocząłem obserwację (specowanie). Podczas nadawania kary popełniłem błąd i wpisałem nieprawidłowe ID, przez co kara została omyłkowo nadana skarżącemu. Błąd został szybko zauważony, a po około 1–2 minutach prawo jazdy zostało cofnięte, a ja przeprosiłem gracza za zaistniałą sytuację. Warto dodać, że po zdarzeniu skarżący sam stwierdził, że „nic się nie stało, okej”, dlatego niezrozumiałe jest dla mnie późniejsze składanie skargi i sugerowanie celowego działania z mojej strony. Nie było to działanie umyślne, a zwykła pomyłka, która została niezwłocznie naprawiona. Uważam, że sprawa została rozwiązana na bieżąco i nie miała dalszych konsekwencji dla gracza. pozdrawiam 🙂xWMP 1
Ambrozy Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego Jak bym ci nie powiedział że mam klipa byś nie przeprosił uważam że powinieneś zwracać uwagę na to co robisz i jednak jakaś kara ci się należy tak na przyszłość 🙂
Wumpus Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Nie jest to prawda błąd został zauważony niezależnie od tego czy posiadałeś nagranie kara została cofnięta po krótkim czasie a przeprosiny padły z mojej inicjatywy a nie dlatego że pojawił się klip. Popełniłem błąd przy wpisywaniu ID co nie było działaniem celowym ani wynikiem złośliwości sytuacja została szybko naprawiona i wyjaśniona na bieżąco. Twierdzenie że powinna spotkać mnie kara mimo że problem został natychmiast cofnięty i nie miał dalszych konsekwencji jest przesadzone zwłaszcza że wcześniej sam stwierdziłeś że nic się nie stało... Na przyszłość zachowam większą ostrożność jednak robienie afery z jednorazowej pomyłki wygląda bardziej na szukanie problemu niż realną chęć wyjaśnienia sytuacji, a patrzac równiez na twoją i kolegi rozgrywkę na serwerze to raczej nie przyszedłes tutaj grać na dluzej tylko bardziej obrażać graczy od "Ciapaków" 🙂
Rekomendowane odpowiedzi