Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od kary BAN EnduroOskiPL ukarany przez versalityy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Nick w grze: EnduroOskiPL
UID:288
Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Ban serwer
Data nadania kary:30.01.2026
Data zakończenia kary: 25.10.2028
Powód kary: Leak danych gracza 
Wyjaśnienie: przyznaje sie do  popełnienia czynu bardzo tego żałuje oraz przepraszam ale nie wiedzialem ze to jest jakiś użytkownik nikt mi nie kazal tego zrobic nie miałem bladego pojęcia ze ta osoba jest prawdziwa i istnieje przemyślalem swoj błąd oraz tego żałuje obiecuje ze jak dostane ostatnią szanse to juz nigdy to sie nie powtórzy oraz żadna inna rzecz bede grzeczny serdecznie za to przepraszm i bardzo bym prosił o unban kochana administracjo jeszcze raz z góry przepraszam i czekam na odpowiedz grzecznie pozdrawiam 
Poprzednie apelacje: Brak
Edytowane przez EnduroOskiiPL
  • Lubię to 2
  • Haha 1
  • EnduroOskiiPL zmienił(a) tytuł na Apelacja o unban na Serwerze codemta EnduroOskiPL ukarany przez versalityy
Opublikowano

Cze wypowiadam się w swoim temacie na apelke mojego leaku danych. Nic tak śmiesznego nie widziałem jak głupie tłumaczenie się że " nie wiedziałeś że taki owy użytkownik istnieje " z góry apelka do odrzucenia. Czekamy na wypowiedź @versalityy

Opublikowano

Wiem popełniłem błąd i tego żałuje  i cie serdecznie z tego powodu  @samoolocik przepraszam prosze administracje o ostatnią szanse a obiecuje ze dobrze ja wykorzystam i juz nigdy nie zrobie problemu bądzmy ludzmi  a w szczególności możecie wszyscy z administracji mnie miec na oku  pod mocny nadzorem nawet sie z tym zgadzam jakass jedyna akcja z dowodami odrazu bez zastanawiania strzelcie bana ale obiecuje ze sie juz to nigdy nie powtorzy wiem  i kurde wiem ze słabo z mojej strony i dostałem nauczke ale obiecuje ze juz nigdy i kompletnie nigdy nie obraze nikogo tylko prosze admnistracje o ostatnią szanse proszę nigdy nie  robiłem problemów z wami i innymi od tamtej wersji serwera naprawde obiecuje jest mi zle z tym co zrobilem @versalityy

• Lubię to 1
  • EnduroOskiiPL zmienił(a) tytuł na Apelacja od kary BAN EnduroOskiPL ukarany przez versalityy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...