Patys Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @xsazu @rzymianboos @thebaldcannibal Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/QXtJ473j Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
djflash12 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Nick:DJFlash Wiek:18 Dostępność (dni/godziny):wieczorami nieraz od 19 do 23 Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam. Doświadczenie (jeśli jest): jest bardzo wielkie Link do probki audio/głosu:https://www.mediafire.com/file/uzj1ll701x7dqtt/Probka_CodeFM.wav/file Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM:chciał bym zostać prezenterem w waszym radiu ponieważ i tak gram w domu na konsoli sam a po co grać dla siebie jak można dla słuchaczy Czy miałeś/aś styczność z radiem online: miałem z wieloma
diabel_090 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Nick: BlackCouguar Wiek: 20 Dostępność (dni/godziny): Poniedziałek–Piątek: 17:00–22:00 Weekend: 12:00–22:00 Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Mikrofon pojemnościowy + słuchawki studyjne Doświadczenie (jeśli jest): Prowadziłem/am wcześniej małe audycje w internecie oraz brałem/am udział w projektach związanych z nagrywaniem głosu. Mam doświadczenie w pracy z mikrofonem i podstawowy montaż audio. Link do próbki audio/głosu: Próbka w przygotowaniu — mogę przesłać w razie potrzeby. Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Chcę zostać prezenterem CodeFM, ponieważ lubię kontakt z ludźmi, dobrą muzykę i tworzenie pozytywnej atmosfery na antenie. Prowadzenie audycji to dla mnie szansa na rozwijanie umiejętności radiowych, kreatywność oraz budowanie społeczności. Chciałbym/chciałabym wnieść do radia energię, profesjonalizm i świeże pomysły.
marleyyy Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Nick:marleyyy Wiek:17 Dostępność (dni/godziny):pon-pt 18;30-22 weekend 18-2:00 Sprzęt (mikrofon/słuchawki):mikrofon: krux edis 1000 słuchawki kraken x4 Doświadczenie (jeśli jest):mam doświadczenie z mixowaniem muzyk ponieważ zajmuje sie tym od dwóch lat oraz w szkole uczestniczę w radiowęźle Link do probki audio/głosu:moge na dc podesłac bo tu mi wyskakuje jakis problem Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM:zawsze miałem zajawke na takie cos i myślę że to bedzie idealne dla mnie Czy miałeś/aś styczność z radiem online:nie . jedynie mixowałem muzyke robiłem klubowe mixy oraz vixe Edytowane 14 Kwietnia przez marleyyy
Patys Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @marleyyy @djflash12 @diabel_090 Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/T6MVTAzAky Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
MatiaseQ Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Nick: MatiaseQ Wiek: Ukończone siedemnaście. Dostępność (dni/godziny): W zasadzie jestem dostępny codziennie, w godzinach wieczornych. Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Słuchawki - Mad Dog GH-900 | Mikrofon - Mad Dog GMC-201 Doświadczenie (jeśli jest): Brak. Link do probki audio/głosu: https://cdn.discordapp.com/attachments/1451524149397815403/1502999318926196836/probka.mp3?ex=6a01c0b2&is=6a006f32&hm=0d19445a9167b23ce4c3f51ad2df9a4e68f4974bd77e52d261b7dd352578fdb6& Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Pragnę zostać prezenterem radia CodeFM aby dzielić się muzyką z innymi graczami, aby razem wspólnie wypełniać ramówkę, razem grać. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Jedynie jako słuchacz, jestem całkowicie zielony w tym temacie.
EnduroOskiiPL Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Nick: EnduroOskiPL Wiek: 18 Dostępność (dni/godziny):pon-pt 18;30-22 weekend 20 00 do 2 00 Sprzęt (mikrofon/słuchawki):mikrofon: Mozos 700 pro słuchawki genesis radon 720 Doświadczenie (jeśli jest): niemam doświadczenia z mixowaniem ale szybko moge sie nauczyc bez problemu Link do probki audio/głosu: na dc podeśle bo tu mi błąd wyskakuje Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: chciałbym sprobowac czegoś nowego i bedzie mi fajnie jak sie dostane Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Nie ale chciałbym sprobowac bo fajnie by bylo zawsze trzeba sprobowac czegos nowego
Patys Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @MatiaseQ @EnduroOskiiPL Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/T6MVTAzAky Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
fffg0542 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Nick: PanParowa Wiek:15 Dostępność (dni/godziny): 4/6godzin w tygodniu czasem dłużej to moze i 8/9 Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam Doświadczenie (jeśli jest): kiedyś prubowałem i wychodzilo mi to mam nadzieje ze bedzie dobrze ale mugłbym dla testu wystartować Link do probki audio/głosu: na dc mozna pogadac Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: chcialbym zrobić przyjemnosc dla graczy powlaczac jakies muzyki Czy miałeś/aś styczność z radiem online: no nie zbyt
zelek.exe Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Nick:ziele Wiek:24 Dostępność (dni/godziny): od czwartku do poniedziałku non stop praktycznie Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam Doświadczenie (jeśli jest): oczywiście na 4live siedziałem też na multi i takie tam Link do probki audio/głosu: patys wie jak brzmię więc się wypowie Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: ponieważ podoba mi się ta fucha Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak
anim666__14002 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Nick:kamciuprorok Wiek:20 Dostępność (dni/godziny):2/3dni po 2/3 godzinki bez problemu dopasuje sie do grafiku radia Sprzęt (mikrofon/słuchawki):Tak posiadam Doświadczenie (jeśli jest):Przykro mi nie posiadam Link do probki audio/głosu:Wolał bym nie podawać ale jesli zajdzie potrzeba to podam. Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM:Chciał bym spróbowac ponieważ bardzo lubie kontakt z ludzmi. od czasu do czasu kleje jakies biciki w FL-U wiec znajomośc taki rzeczy nie jest mi obca. Czy miałeś/aś styczność z radiem online:Nie miałem Tylko słuchałem radio chlew
thebaldcannibal Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @zelek.exe @anim666__14002 Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/T6MVTAzAky Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
Nexot Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca Nick:Nexot Wiek:19 Dostępność (dni/godziny): 2-5 godzinek w tygodniu Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam Mikrofon + słuchawki Doświadczenie (jeśli jest): Brak tutaj chciałbym nabyć moją inspiracją jest komarek jego się też doradzam w razie co Link do probki audio/głosu: w przygotowaniu Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Chcę spróbować czegoś nowego plus ożywić serwer bo na radiu cisza Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Niestety nie
Patys Opublikowano Sobota o 14:22 Autor Opublikowano Sobota o 14:22 Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @Nexot Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/U4JxYxV2xQ Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
Rekomendowane odpowiedzi