Patys Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) 🎙️ REKRUTACJA NA PREZENTERA – CodeFM 🎙️ Radio to nie tylko muzyka puszczona w tle. To klimat, głos, energia i ludzie, którzy potrafią zrobić z audycji coś, czego chce się słuchać do końca. CodeFM to miejsce, gdzie liczy się pasja, luz i dobra atmosfera, a nie sztywne gadanie jak z kartki. Jeżeli masz własny styl, lubisz pogadać, potrafisz nawiązać kontakt ze słuchaczami i nie boisz się mikrofonu to serio, właśnie Ciebie szukamy. Nie wymagamy bycia radiowym wyjadaczem z 10-letnim stażem. Wystarczy, że masz chęci, trochę czasu i nie robisz z audycji totalnego syfu 😄 Chcemy budować radio tworzone przez ludzi, którzy robią to z zajawką, a nie z przymusu. Dajemy przestrzeń na własne pomysły, audycje tematyczne, luźne rozmowy, muzyczne sety czy interakcję ze słuchaczami. Jeśli marzyło Ci się kiedyś własne radio albo po prostu chcesz spróbować czegoś nowego to idealny moment. Dołącz do ekipy CodeFM, rozkręć swój program i pokaż, że radio online nadal ma moc 🔥 🔎 WYMAGANIA sprawny mikrofon (nie z telefonu z Biedronki) kultura wypowiedzi i umiejętność składania zdań podstawowa znajomość Discorda czas na prowadzenie audycji (minimum kilka godzin w tygodniu) chęci do działania i zaangażowanie mile widziane doświadczenie (jak nie masz – świat się nie kończy) 🎶 CO OFERUJEMY? własne audycje w radiu CodeFM fajną ekipę i luźną atmosferę wsparcie techniczne i organizacyjne możliwość rozwoju jako prezenter realny wpływ na radio (a nie „rób swoje i spadaj”) 📝 WZÓR ZGŁOSZENIA Cytat Nick: Wiek: Dostępność (dni/godziny): Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Doświadczenie (jeśli jest): Link do probki audio/głosu: Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Edytowane 24 Stycznia przez WMP
minutekk Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Nick:minutek Wiek:21 Dostępność (dni/godziny):3g Sprzęt (mikrofon/słuchawki):tak mam Doświadczenie (jeśli jest):w tam tej edycji miałem dj Link do probki audio/głosu:https://discord.com/channels/1356631015216386078/1360339119586283704/1465055575745368161 Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM:na ostaniej edycji dobrze mi szło i chciałbym tu zagrać swoje kawałki lubię ryzyko i zabawę Czy miałeś/aś styczność z radiem online:tak miałem Edytowane 25 Stycznia przez minutekk
ShaQ Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Nick: ShaQ Wiek: 18 Dostępność (dni/godziny): codziennie Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam. Doświadczenie (jeśli jest): 3 letnie. Link do probki audio/głosu: - Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Ponieważ chciałbym spróbować swoich sił również i tutaj w radiu na CodeMTA. Ponadto jestem osobą która nie potrzebuje wsparcia w zakresie prowadzenia audycji czy też obsługi VDJ'a bo już go mam i umiem obsługiwać. Jestem również osobą kulturalną i chętną do pomocy i rozwoju radia na serwerze. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Tak, 2 lata łącznie. Edytowane 25 Stycznia przez ShaQ
chorywacja Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) - Edytowane 25 Stycznia przez chorywacja rezygnacja
Majfek Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Nick: Majfek Wiek: 21 Dostępność (dni/godziny): 4 dni w tygodniu średnio Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam Doświadczenie (jeśli jest): miesiąc Link do probki audio/głosu: Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Lubię mieć styczność z graczami, a radio umożliwi mi to bardzo mocno. Będąc w radiu na innym serwerze, bardzo spodobało mi się prowadzenie audycji, więc teraz grając tu na serwerze chciałbym ponownie spróbować swoich sił Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Tak na innym serwerze mta Edytowane 26 Stycznia przez Majfek 4
komarekk_ Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @Majfek @minutekk @ShaQ Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/Njy8cXeY Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki
drtxyu Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Nick: drtxyu Wiek: 16 Dostępność (dni/godziny): 3-4 Dni w tygodni Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam Doświadczenie (jeśli jest): Nie mam Link do probki audio/głosu: Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Chce sie pobawić a wydaje się to fajną zabawą Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Niestety nie Edytowane 27 Stycznia przez drtxyu
Starowiczk Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Nick: Starowiczk Wiek: 18 Dostępność (dni/godziny): Jestem dostępny głównie w godzinach popołudniowych oraz wieczornych, kilka dni w tygodniu. W razie potrzeby mogę dopasować się do grafiku radia Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam dobry mikrofon oraz słuchawki, które zapewniają czysty dźwięk podczas audycji Doświadczenie (jeśli jest):W realnym życiu zajmuję się DJ-ką, więc praca z muzyką, prowadzenie setów oraz wystąpienia „na żywo” nie są mi obce. Około rok temu prowadziłem również audycje radiowe na serwerze MultiRPG, gdzie zdobyłem doświadczenie w radiu online, rozmowie ze słuchaczami oraz prowadzeniu audycji Link do probki audio/głosu: - Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Chciałbym zostać prezenterem CodeFM, ponieważ lubię pracę z muzyką i kontakt ze społecznością serwera. Sprawia mi to przyjemność, a dodatkowo mam już doświadczenie, które mogę wykorzystać, aby prowadzić ciekawe i klimatyczne audycje. Zależy mi na tym, aby radio było aktywne, miało dobrą atmosferę i przyciągało graczy. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Tak, prowadziłem audycje radiowe na serwerze MultiRPG
kacperek56 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nick:kacperek56 Wiek:18 Dostępność (dni/godziny):poniedziłęk-piotek od 16-20 sobota-niedzeila od 10-20 tygodniowo ok.1-2h Sprzęt (mikrofon/słuchawki):mikrofon jest Doświadczenie (jeśli jest):na radiu jeszcze nie Link do probki audio/głosu: wole nie udostepniac i pokazać na audycji Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: coś tam robie na yt teraz jest nowy kanał kiedyś było wiencej suba i mysle ze moge sie sprawdzic Czy miałeś/aś styczność z radiem online: nie
Lajceps Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nick: Lajceps Wiek:20 Dostępność (dni/godziny):nwm tak od 18 do 21 w tyg. Sprzęt (mikrofon/słuchawki):tak posiadam. Doświadczenie (jeśli jest):jest przez prawie rok byłem w outmusic komar potwierdzi xD. Link do probki audio/głosu: Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: chcę powrócić do radia bo fajnie mi się to robiło. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: jasne.
KaldreX Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nick: KaldreX Wiek: 17 Dostępność (dni/godziny): 16-20 jestem dostepny w kazdy praktycznie dzien, czasami jestem od rana Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam Doświadczenie (jeśli jest): jest małe, aczkolwiek grałem na innym serwerze i bylo g Link do probki audio/głosu: - Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: ponieważ chce sprobowac sił jako prezenter, zeby lepiej sie pracowalo graczom na pracach Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak
lechubomba.12 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nick:hubert1111 Wiek:17 Dostępność (dni/godziny): jestem tak naprawde jestem dostępny co dziennie Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam w out music i b Doświadczenie (jeśli jest): byłem kiedyś w out music i było dobrze Link do probki audio/głosu:- Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: chęć prowadzeniu audycji oraz doszkoleniu się bardziej Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak
mitsuha0101 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nick:mitsuh Wiek:17 Dostępność (dni/godziny): popołudnie i wieczór w każdy dzień oprócz poniedziałku oraz środy Sprzęt (mikrofon/słuchawki): słuchawki Philips TAH6509 Doświadczenie (jeśli jest): byłem przez parę miesięcy prezenterem na outmta Link do probki audio/głosu: - Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: ponieważ chciałbym powrócić do radia. dużo w tym siedziałem i z bardzo wielką chęcią chciałbym powrócić, aby dalej móc prowadzić audycje dla innych Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak, robiłem dużo audycji przez długi czas na outmta
DanioQ Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Nick:DanioQ Wiek:28 Dostępność (dni/godziny):Codziennie rano w południe i wieczorem w zależności od czasu Sprzęt (mikrofon/słuchawki):Tak mam Doświadczenie (jeśli jest):Posiadam niewielkie doświadczenie w pracy w radiu Link do probki audio/głosu:https://files.fm/f/tctsk35u26 Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM:Chciałbym dołączyć do CodeFM, ponieważ interesuje mnie praca z głosem oraz tworzenie klimatu na serwerze. Lubię kontakt z ludźmi, muzykę i chciałbym aktywnie uczestniczyć w życiu serwera, prowadząc audycje dla graczy. Czy miałeś/aś styczność z radiem online:Tak, kiedyś 1
lilkaczka Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Nick: lilkaczka Wiek:18 Dostępność (dni/godziny): codziennie wieczorem Sprzęt (mikrofon/słuchawki): tak mam Doświadczenie (jeśli jest): Posiadam, byłem prezenterem na konkurencyjnym serwerze. Link do probki audio/głosu: Podeślę na pv, ponieważ aktualne prób które mam to z nazwą konkurencyjnego serwera. Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Lubię bawić się muzyką. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Tak, -,,- "Posiadam, byłem prezenterem na konkurencyjnym serwerze." 3
Bator Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Nick:Bator Wiek:18 Dostępność (dni/godziny): Jestem dostępny każdego dnia gdyż ukończyłem szkołę (od 2 do 6 godzin dziennie) Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam Doświadczenie (jeśli jest): Starszy prezenter na outmta(pod nickiem Kalacz) Link do probki audio/głosu: (plik) Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Ponieważ muzyka to moja pasja+bardzo lubie ją prezentowac przed innymi Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak, na serwerze Out ponad 6miesięcy jeśli dobrze kojarzę. Recording.mp3 Edytowane 30 Stycznia przez Bator
bialasss_ Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Nick: bialasss_ Wiek: 17 Dostępność (dni/godziny): Codziennie od 15 do 2 w nocy Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam Doświadczenie (jeśli jest): Posiadam doświadczenie w radiu Link do probki audio/głosu: https://files.fm/f/axuysn8wyb (Normalnie tak nie szumi jak coś to przez program) Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Serwerek bardzo mi się spodobał, kiedyś byłem w radiu na innym serwerze + mam zajawke 🙂 Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak Edytowane 31 Stycznia przez bialasss_
samoolocik Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Nick: Samoolocik Wiek: 20 Dostępność (dni/godziny): Dostępny all time a godz to mniej więcej 2-5h Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadany Doświadczenie (jeśli jest): Posiadane , miałem styczność być w radiu sponad rok na liderce po odejściu Komara , następnie odszedłem później wróciłem i dostałem najniższą rangą gdy Mazurr dostał liderke 😉 Link do probki audio/głosu: https://krakenfiles.com/view/D3o6xdT7xu/file.html ( audycja z outMTA ) Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Czy miałeś/aś styczność z radiem online: Tak miałem na edycji outMTA za czasów bycia liderki Komara
komarekk_ Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @drtxyu @Starowiczk @Lajceps @lechubomba.12 @mitsuha0101 @DanioQ @lilkaczka @Bator @bialasss_ Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/Njy8cXeY Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki Edytowane 1 Lutego przez komarekk_ 2
Rajcyk Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Nick: Rajcyk Wiek: 22 Dostępność (dni/godziny):hm mysle ze tygodniowo jestem stanie po 15h w plusie być Sprzęt (mikrofon/słuchawki): mam coś mam Doświadczenie (jeśli jest): Kurwa pewnie że jest Link do probki audio/głosu: aha Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: chce zostać legenda Czy miałeś/aś styczność z radiem online: pewnie ze mialem i to jakie bandicam 2026-02-15 12-36-24-458.mp3 Edytowane 15 Lutego przez Rajcyk
Ambrozy Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Nick: Ambrozy Wiek:25 Dostępność (dni/godziny): Tygodniowo z 5/6 godzin Sprzęt (mikrofon/słuchawki): Posiadam Doświadczenie (jeśli jest): jest Link do probki audio/głosu: Komar zna Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Lubię muzykę . Kiedyś w prawdziwym życiu grałem chwilę jako dj i sprawiało mi to frajdę Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak 1
Patys Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Wyniki obecnych naborów Gratuluję wszystkim osobom, które mają okazje wstąpić w nasze szeregi. Mamy nadzieje że nasza współpraca w przyszłości odniesie same sukcesy. Poniżej lista osób które się dostały @Ambrozy @Rajcyk Prosimy o zgłoszenie po rangi na kanale Odbiór rang na naszym serwerze Discord https://discord.gg/Gp666cdpfS Rekrutacja trwa dalej niezmiennie na wyniki Edytowane 16 Lutego przez Patys 2
xsazu Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Nick:xsazu Wiek:15 Dostępność (dni/godziny): jestem obrotny chłopak więc na tygodniu od 16 do 23 a w weekendy to zazwyczaj od 10 do 3 w nocy Sprzęt (mikrofon/słuchawki): jest G Doświadczenie (jeśli jest): nie ma ale chętnie zdobędę Link do probki audio/głosu: ( sorry za te dmuchanie ale obsa pobralem i odrazu probke nagralem wiec nie mialem zadnych ustawien tylko basick i trh za blisko mikro Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: bo jestem gotów porobić zadyme i pobujać serwis i będę robił częste even ty typu szybkie palce,rebusy słowne,zagadki itd. Czy miałeś/aś styczność z radiem online:nie tylko sluchalem Video Project 1.mp4 Edytowane 18 Lutego przez xsazu
rzymianboos Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Nick:RandiRDM Wiek:17 Dostępność (dni/godziny): dziennie mysle ze 2-4h tygodniowo z 20h lub wiecej Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam Doświadczenie (jeśli jest): Mam bardzo duze doswiadczenie w radiu na owym serwerze San... jestem top 1 prezenter roku 2025 oarz bylem na stazu okolo rok wiec no cos nie cos potrafie wszystko wiem jak sie obslugiwac dj Link do probki audio/głosu: https://streamable.com/5rklff Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: poniewaz sprawia mi to przyjemnosc granie dla innych oraz lubie sie komunikowac z innymi graczami sprawia mi to przyjemnosc gdy moge grac w radiu i bardzo mi sie tutaj serwer spodobal i mysle ze zostane tu na bardzo dlugi okres wiec napewno sie na mnie nie zawiedzecie 😄 Czy miałeś/aś styczność z radiem online: tak bardzo duze Edytowane 17 Lutego przez rzymianboos
thebaldcannibal Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Nick: TheBaldCannibal Wiek :15 Dostępność (dni/godziny): Codziennie jestem dostępny a godziny to tak bardziej pomiędzy 15 a 22 w tych godzinach gram w mta zazwyczaj. Sprzęt (mikrofon/słuchawki): posiadam. Doświadczenie (jeśli jest): niestety nie posiadam. Link do probki audio/głosu: Mogę na pv unknown_2026.02.20-22.54.mp4 unknown_2026.02.20-22.54.mp4 Dlaczego chcesz zostać prezenterem CodeFM: Gram często na serwerze i kocham muzykę, chcę być prezenterem CodeFM , by dzielić się nią słuchaczami radia i tworzyć dobrą zabawę. Czy miałeś/aś styczność z radiem online: mam styczność z radiem online codziennie lecz jako słuchacz. Edytowane 20 Lutego przez thebaldcannibal
Rekomendowane odpowiedzi