dontravolta Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Nick w grze: dontravolta UID:1533 Rodzaj kary: Mute Data nadania kary:31.08.2026 godz. 21.40 Data zakończenia kary:03.09.2026 godz. 21.40 Powód kary: Ciągłe prowokacje gracza na X Wyjaśnienie: nigdy nie chciałem nikogo urazić moimi wpisami na X, bardzo przepraszam pana prokuratora. Obiecuje poprawę, a nawet wspomnę tutaj o tym że od razu po napisaniu wiadomości drugiej cytuję "za ile skarpetki sell" okazałem skruchę. Praktycznie od razu po wysłaniu wiadomości zatrzymałem się na sekundę i powiedziałem sobie to jest chyba nie na miejscu. I to też napisałem. Wiem że czasu nie cofniemy ale mogę obiecać poprawę w przyszłości i to że przemyśle to co chce napisać przed wysłaniem wiadomości do drugiej osoby. Nigdy nie chciałem nikogo urazić ani sprawić by ktoś się poczuł źle przez moje czyny. Chciałbym zapytać tutaj o usunięcie bądź chociaż skrócenie kary w miarę możliwości. Jeszcze raz chciałbym przeprosić i okazać skruchę, obiecuje że nieważne od odpowiedzi na apelację to się już więcej nie powtórzy. To wszystko co chciałem powiedzieć dziękuje za uwagę. Poprzednie apelacje: odrzucone 2 apelacje o ZPJ
Rekomendowane odpowiedzi