_kingers Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Nick w grze: kingers UID: 357 Imię i nazwisko postaci: Steven Gibson Wiek postaci: 24 Wykształcenie i zawód: Zwykłe liceum. Z zawodu jest kurierem, czasem dorabia na magazynie. Opis postaci (minimum 3 zdania): Steven to w gruncie rzeczy spokojny i poukładany gość, który nie szuka znikąd dymu. Od dziecka mocno siedzi w motoryzacji, więc pół życia spędza w garażu z kluczem w ręku przy starych sztukach. Z ludźmi dogaduje się bez problemu, jest słowny i można na niego liczyć, jak coś się dzieje. Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Wychowałem się w dość zwyczajnym domu, a po maturze od razu uznałem, że wolę pójść na swoje niż siedzieć na studiach. Spakowałem torbę, przyjechałem do miasta i zacząłem łapać pierwszą lepszą robotę, żeby jakoś opłacić pokój. Przez parę lat robiłem głównie na magazynach i jeździłem na kurierce, co wyrobiło we mnie niezły refleks za kółkiem i cierpliwość do ludzi. Z pierwszych poważniej odłożonych pieniędzy kupiłem starego gruza, przy którym dłubię po godzinach. Nie mam za sobą żadnej kryminalnej przeszłości, po prostu staram się żyć uczciwie z własnej pracy. Teraz szukam czegoś stabilniejszego na miejscu, żeby zahaczyć się na stałe i poznać parę ogarniętych osób. Potwierdzenie znajomości regulaminu RP Znam regulamin i w pełni go akceptuję. Definicja pojęcia Role Play: Dla mnie RP to wczucie się w stworzoną postać i odgrywanie jej tak, jakby była żywym człowiekiem – z własnym charakterem, zaletami i błędami, trzymając się zasad realizmu i pilnując podziału na IC i OOC. Opcjonalnie – "Jade ku**a do białegostoku"
Rekomendowane odpowiedzi