Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja Skopix z prośbą o nadanie nicku rp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: Skopix 

UID: 1414

Imię i nazwisko postaci: John Devoley

Wiek postaci: 23 lata

Wykształcenie i zawód:  Wykształcenie średnie zawód murarz-tynkarz.

Opis postaci (minimum 3 zdania): John posiada 196 cm wzrostu, ma umięśnioną budowę ciała. John jest osobą która zawsze posiada plan B, wszystkie obowiązki ma poukładane od A do Z. Ma niebieskie oczy i łysą glowę.

Życiorys postaci (minimum 6 zdań): John od najmłodszych lat wychowywał się na grove street. Posiadał oboje rodziców, jego ojciec pracował w sklepie BInco natomiast jego matka pracowała jako pielęgniarka w przydrożnym szpitalu. John od młodych lat poznawał negatywne cechy z ulicy, bardzo szybko wpadl w szemrane towarzystwo które zaczęlo go zmieniać, zaczął palić, sięgać po różnego rodzaju używki, pewnego dnia postanowił pójść na imperezę , zobaczył tam pijanych kolegów którzy pokazali mu broń i powiedzieli że mają w planach pójść na napad na sklep. John nie wiedział wtedy że jego ojciec ma 2 zmianę w pracy, zgodził się pomóc kolegom. Gdy zobaczył swojego ojca w sklepie zamarł, od razu wybiegł, natomiast jego koledzy postanowili dokończyć rabunek i tak uczynili. John usłyszał strzały i uciekł do domu. Okazało się że jego ojciec został postrzelony i trafił do szpitala w którym jego mama miała nocną zmianę. Ojciec zmarł w szpitalu. Od tamtego momentu John wyszedł na prostą, chwilę porawdził sklep lecz stwierdził że to nie jest dla niego, dokończył edukację, zdobył wykształcenie i do dzisiejszego dnia przemierza ulice Lost Santos.

Potwierdzenie znajomości regulaminu RP- Zapoznałem się z regulaminem.

Definicja pojęcia Role Play: Wcielanie się w wymyśloną przez nas postać, wszystkie sytuację muszą wyglądać tak jak w realnym świecie (odgrywanie strachu, bólu, lęku itp)

Opcjonalnie – coś od siebie - Jestem osobą która od najmłodszych lat gra w gta, jest to dla mnie sentyment, jestem osobą bardzo komunikatywną. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi i prowadzić razem z nimi rozgrywke , cechuje mnie wysoka kultura osobista.

Edytowane przez skopiix
  • skopiix zmienił(a) tytuł na Apelacja Skopix z prośbą o nadanie nicku rp
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...