Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja od kary BAN - Nexot ukarany przez xtert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick w grze: Nexot
UID: 442
Rodzaj kary: Ban
Data nadania kary: 2026-07-27 13:48:59
Data zakończenia kary: 2029-07-27 13:48:59
Powód kary: Bot na kopalni
No cóż mogę powiedzieć używałem makro na kopalni dlatego stałem tyle czasu bez afk złamałem regulamin i byłem nieuczciwe wobec innych graczy. Bardzo żałuję tej decyzji.
Zależy mi na dalszej grze na serwerze, powrocie do społeczności oraz udzielaniu się na radiu czy we frakcji ERS. Wiem jednak, że popełniłem duży błąd i muszę ponieść konsekwencje. Zapewniam, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy.
Opublikowano
W dniu 9.08.2026 o 12:24, Nexot napisał:
Nick w grze: Nexot
UID: 442
Rodzaj kary: Ban
Data nadania kary: 2026-07-27 13:48:59
Data zakończenia kary: 2029-07-27 13:48:59
Powód kary: Bot na kopalni
No cóż mogę powiedzieć używałem makro na kopalni dlatego stałem tyle czasu bez afk złamałem regulamin i byłem nieuczciwe wobec innych graczy. Bardzo żałuję tej decyzji.
Zależy mi na dalszej grze na serwerze, powrocie do społeczności oraz udzielaniu się na radiu czy we frakcji ERS. Wiem jednak, że popełniłem duży błąd i muszę ponieść konsekwencje. Zapewniam, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy.

Chłop w 3/4 apelkach kłamał a teraz się przyznaje mówiłem żeby nie okłamywać bo gorzej sobie robisz i xtert by ci tak o nie dał bana XD co za gość nie uczciwie grał xtert moim zdaniem musisz zobaczyć jakoś w logi ile zarobił kasy łącznie bo on sprzedał łącznie 24 Tony jakoś czyli jakoś z milion ileś i powinieneś mu zabrać coś z majątku jakaś furę albo ileś dni na spłatę jakieś kwoty bo jest to nie uczciwie dla innych graczy bardzo albo nie dawać mu szansy pzdr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...