_B3RT_ Opublikowano Poniedziałek o 10:33 Opublikowano Poniedziałek o 10:33 Nick w grze: _B3RT_ UID: 45 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Ban Data nadania kary: 27.07.2026 11:28 Data zakończenia kary: 21.04.2029 11:28 Powód kary: Podejrzane Transakcje , Współdzielenie konta z innym graczem Wyjaśnienie: Nie wiem dokladnie o jakie przelewy chodzi ale domyslam sie ze te co byly wysylane do kurczyka jesli tak to byly one brane pod uwage jako wyplata poniewaz jest u mnie w org i jestem tylko ja z nim i ja nie bede go walil na siano i za kazda strefke daje mu pelna kwote strefki ja z tego nic nie mam jesli on robi te strefki a dodatkowo w kazdej wyplacie ktorej mu wysylalem to robilem to przez bankomat i w kazdym tytule bylo wpisane wyplata a po drugie jest rzeczywiscie fajna kasa za strefke wiec duzo tego robimy dm przez nas jest z 2 lub 3 razy dziennie przejmowac i bardzo duzo czasu spedzam na serwerze sami to wiecie a odnosnie wspoldzielenia konta z innym graczem to tez sie domyslalem ze chodzi o gracza kurczyk poniewaz ja u niego wczoraj bylem i sie zalogowalem na swoje konto i rano wrocilem na chate i wlaczylem kompa i wbilem na serwer i ja zwrocilem na to uwage ze cos jest nie tak z serialem poniewaz jak chyba 2 tygodnie temu tez u niego bylem i sie logowalem i wrocilemd o domu to przez jakis dzien mielismy ten sam serial i nagle potem seriale wrocily do normy nie wiem czym to bylo spowodowane ale wiem tez tyle ze xtert nie robi o to problemu ze u kogos bylem i sie zalogowalem na jego konto bo konsultowalem to z nim aby miec pewnosc ze to nic zlego a to ze sie buguje serial to nie moja wina. Dziekuje za rozpatrzenie apelki i mam nadzieje ze zwrocicie uwage nastepnym razem na tytuly przelewow i naprawicie ten bugujacy serial. Poprzednie apelacje: -
Rekomendowane odpowiedzi