AxoBlue Opublikowano Niedziela o 18:23 Opublikowano Niedziela o 18:23 (edytowane) Marzy Ci się ściganie osób które złamały prawo? Marzy Ci się zatrzymywanie osób za wykroczenia i przestępstwa? Marzy Ci się odgrywanie RP jako funkcjonariusz? Frakcja San Andreas Police Department jest właśnie dla Ciebie! Właśnie wystartowała rekrutacja w nasze szeregi struktur, gdzie nauczymy Cię jak wykonywać poprawne zatrzymania, zatrzymywać osoby, wykonywać pościgi i wiele wiele więcej. Przygotujemy Cię od zera do pełnoprawnej służby, tylko warunek jest jeden, musisz uczestniczyć w szkoleniach i zapamiętać wiedzę którą my Ci przekażemy. W naszej frakcji oferujemy wiele benefitów takich jak premie pieniężne za spędzony czas a także za poprawność i profesjonalizm pełnionej służby, urlopy i wiele innych rzeczy. Po dostaniu się w rekrutacji, przeprowadzamy pierwsze spotkanie na którym omówimy sobie struktury, podstawę frakcji i jak to u nas wygląda, będzie czas także na pytania, następnie zostaniecie dodani do panelu i będziecie jeździć i uczyć się z pełnoprawnymi funkcjonariuszami, co jakiś dzień będą odbywać się szkolenia na których nauczymy czas całego materiału i ogólnej wiedzy do pełnienia takowej służby samemu. Dołącz od nas już dziś wypełniając poniższy wzór i odpowiadając w tym temacie. Dołączając do frakcji, automatycznie akceptujecie jej regulamin. (( Aby dołączyć do frakcji wymagane jest 25 przegranych godzin na serwerze (możliwe wyjątki), sprawny mikrofon, minimalny wiek 15 lat oraz mutację głosową.)) Rekrutacja trwa: OD 26.07.2026 DO 31.07.2026 Wyniki rekrutacji 01.08.2026 Wzór poniżej: Nick na serwerze: UID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon? Czy byłeś/aś już we frakcji SAPD: Coś o sobie (Min. 3 zdania żebyśmy mogli was lepiej poznać): Czy posiadasz komunikator głosowy discord/teamspeak? Dlaczego chcesz dołączyć do naszej frakcji? Czy ktoś polecił ci dołączenie do frakcji?(jeśli tak - nick FP): Coś od siebie: Za drogą wyjątku oraz za zgodą KSF odbywają się rekrutacje do dwóch frakcji jednocześnie. Prosimy, aby gracz zainteresowany dołączeniem do frakcji napisał tylko i wyłącznie jedno zgłoszenie do wybranej frakcji. W przypadku napisania zgłoszenia do obydwu frakcji (SAPD i SATC) gracz trafia na Blacklistę KSF oraz otrzymuje tymczasowy zakaz dołączenia do frakcji serwera CodeMTA. Edytowane 23 godziny temu przez AxoBlue
xvsx Opublikowano wczoraj o 00:14 Opublikowano wczoraj o 00:14 (edytowane) . Edytowane 20 godzin temu przez xvsx
Makuseq Opublikowano wczoraj o 14:45 Opublikowano wczoraj o 14:45 Nick na serwerze: Makuseq UID: 2841 Wiek: 22 lata Ilość przegranych godzin na serwerze: 1 godzina (dopiero konto założyłem) Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy byłeś/aś już we frakcji SAPD: Tak Coś o sobie (Min. 3 zdania żebyśmy mogli was lepiej poznać): Mam na imię Jakub pochodzę z woj. Wielkopolskiego w wolnym czasie chodzę na siłke, pływam lub gram w gry komputerowe, z charakteru jestem osobą miłą otwartą na nowe znajomości, chętnie nabywam nowe doświadczenia. Czy posiadasz komunikator głosowy discord/teamspeak? Tak, posiadam oba Dlaczego chcesz dołączyć do naszej frakcji? Od zawsze jak grałem na wszelakich serwerach MTA to właśnie we frakcjach SAPD miałem największą radochę i parę pozytywnych wspomnień zaparło w pamięci do dziś, posiadam trochę wiedzy odnośnie pościgów, manewrów, kodów myślę że nie będzie ze mną problemu. Czy ktoś polecił ci dołączenie do frakcji?(jeśli tak - nick FP): Nie Coś od siebie: Mam nadzieję, że widzimy się na służbie pozdro
kleczunio Opublikowano wczoraj o 17:47 Opublikowano wczoraj o 17:47 (edytowane) prosze o usuniecie Edytowane 23 godziny temu przez kleczunio rezygnacja
huberto07 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Nick na serwerze: Huberto UID: 2835 Wiek: 18 Ilość przegranych godzin na serwerze: 5h Czy posiadasz sprawny mikrofon? Tak Czy byłeś/aś już we frakcji SAPD: Pewnie. Coś o sobie (Min. 3 zdania żebyśmy mogli was lepiej poznać): Cześć, jestem Hubert, mam 18 lat, pochodzę z województwa Wielkopolskiego, po pracy lubię sobie pogierkować w MTA i inne giereczki, lubię rozmawiać z ludźmi otwarcie, bez zbędnego pitolenia, jestem zawzięty jak coś chcę to za wszelką cene będe to mieć. Czy posiadasz komunikator głosowy discord/teamspeak? Pewnie że tak. Dlaczego chcesz dołączyć do naszej frakcji? Ponieważ zawsze w tej frakcji byłem, mam doświadczenie, byłem liderem już na wielu serwerach (nn i wiele innych) i chcę wrócić do starych korzeni. Czy ktoś polecił ci dołączenie do frakcji?(jeśli tak - nick FP): - Coś od siebie: -
Rekomendowane odpowiedzi