Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

Nabór do Akademi frakcji San Andreas Transport Corporation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.adbb977d220a6691d5586afaabb30bf5.png

image.png.8ef1d3c63cd9d367e4496b815aa3c813.png

image.png.3cb96720e911891e25c06e8b23b8a469.png

image.png.9958a2278c28332fb398f470939148e2.png

Frakcja San Andreas Transport Corporation oficjalnie otwiera nowy nabór!

Marzysz o pracy za kierownicą taksówki i chcesz dołączyć do profesjonalnego zespołu? To idealny moment!

Każda osoba, która zdecyduje się zasilić szeregi naszej frakcji, przejdzie kompleksowe szkolenie przygotowujące do pełnienia obowiązków kierowcy. Zapewniamy solidne podstawy, profesjonalne wdrożenie oraz pełne wsparcie doświadczonych członków zespołu, dzięki czemu bez problemu odnajdziesz się w naszych strukturach.

Nie wymagamy wcześniejszego doświadczenia liczą się przede wszystkim chęci do nauki, kultura osobista oraz minimalne zaangażowanie. Resztą zajmiemy się my!

Dołącz do San Andreas Transport Corporation i rozpocznij swoją przygodę z nami już dziś!

image.png.2216b647339c15fd2fe831735bfb04e9.png

image.thumb.png.9633f7d8a04770806f90082fbf778218.png

image.png.2149b1591c62b1bb515929fdd9defd61.png

Cytat

Nick :
Ilość godzin na serwerze : 
Dyspozycyjność :
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? :
Co możesz wnieść do frakcji? :
Coś o sobie :

Opublikowano

Nick : gary
Kontakt Dc : .garymoveout
Ilość godzin na serwerze : Póki co to 7 godzin
Dyspozycyjność :  Zależy od dnia, ale tak standardowo to 2-3h, mam dziecko i nie zawsze mam tyle czasu co bym chciał :D
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? :  Na każdym serwerze co grałem byłem w SATC
Co możesz wnieść do frakcji? : Kultura i solidność
Coś o sobie : Mam na imię Michał, w wolnych chwilach lubię pośmigać w MTA, mam 24 lata. Pracuje i studiuje. 

• Dziękuje 1
Opublikowano (edytowane)

Nick : MatiaseQ
Kontakt Dc : _matiaseq_
Ilość godzin na serwerze : Ponad sto.
Dyspozycyjność : Praktycznie ciągle, codziennie.
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Pragnę dołączyć do SATC aby móc wozić obywateli tam, gdzie potrzebują. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze i właśnie w taki sposób.
Co możesz wnieść do frakcji? : Między innymi ogromną kulturę osobistą, aktywność oraz umiejętność pracy w zespole.
Coś o sobie : Witam, mam na imię Matias oraz mam 17 lat w wolnych chwilach lubię grać we właśnie takie gry, jestem osobą otwartą na rozwój podnoszenia swoich kwalifikacji, posiadam ogromne doświadczenie oraz umiejętność pracy w zepole, jestem bardzo często aktywny przez co mogę długo pracować. Również uwielbiam jeść potrawy w których występuje czerwony pomidor, bardzo mi smakują. 

Edytowane przez MatiaseQ
  • Dziękuje 1
Opublikowano

Nick :Kurczyk
Kontakt Dc :Kurczyk
Ilość godzin na serwerze : 207 h
Dyspozycyjność :3-4 godzin dziennie
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : poniewaz na innym serwerze bylem w SATC to chce do tego wrócic 
Co możesz wnieść do frakcji? :  Miła atmosfere 
Coś o sobie : Siema jestem Michał mam 16 lat jestem aktywny i umiem współpracowac z innymi graczami.

• Dziękuje 1
Opublikowano

Nick :Torbyisamary
Kontakt Dc : denisbadboyzalecki_
Ilość godzin na serwerze : 21h
Dyspozycyjność :3-4 godziny 
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Ponieważ jestem bardzo aktywną osobą na serwerze i lubię pomagać nowym graczom 
Co możesz wnieść do frakcji? : Mogę wnieść do frakcji luzną atmosfere oraz dużo kultury 
Coś o sobie : No to tak mam na imię Krzysiek mam 18 lat. Dobrze radzę sobie w stresujących sytuacjach i można na mnie liczyć. Staram się dogadywać z każdym i zawsze odnoszę się do innych z szacunkiem. Jestem osobą z spokojną ale mam też poczucie humoru i lubię pożartować, kiedy jest na to odpowiedni moment.

• Dziękuje 1
Opublikowano

Nick : r3mxz01
Kontakt Dc : r3mxz01
Ilość godzin na serwerze : 30h
Dyspozycyjność : 3-4h dziennie
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Byłem wielokrotnie w SATC na innych serwerach gdzie spodobała mi się ta frakcja. Jestem osobą odpowiedzialną i bardzo dobrze pracuje mi się z innymi ludźmi.
Co możesz wnieść do frakcji? : Miłą atmosferkę, aktywność, kulturke
Coś o sobie: Jestem osobą spokojną, nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów. Umiem przyjąć do siebie krytykę. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi oraz pograć na komputerze. Najbardziej cenię u innych osób szczerość. Unikam konfliktów szerokim łukiem, gdy taki już nadejdzie to dąże do kompromisu. Wykonuje przypisane mi obowiązki ze wszelkimi staraniami.

• Dziękuje 1
Opublikowano

Nick : stojak
Kontakt Dc : stojak
Ilość godzin na serwerze : póki co godzinka, ale dopiero co zacząłem grać na serwerze i będzie się to zmieniać
Dyspozycyjność : myślę że conajmniej 2 godzinki dziennie
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Nie raz już należałem do SATC na innych serwerach i jest to moja ulubiona frakcja.
Co możesz wnieść do frakcji? : wysoką kulturę osobista, aktywność i luźną atmosferę
Coś o sobie : Jestem Jakub mam 22 lata i lubię w wolnym czasie pograć w mta. 

• Dziękuje 1
Opublikowano

Nick : Kleczunio
Kontakt Dc : kl3czun10
Ilość godzin na serwerze : 2h + cały czas rosnie jestem nowym graczem
Dyspozycyjność : codziennie po godzienie 16:00/ 3-4h dziennie
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Chce spróbowac swoich sił w czymś nowym
Co możesz wnieść do frakcji? : Perfekcjonizm, dobry humor oraz kulture osobista
Coś o sobie : Jestem Mateusz, 29 lat, pracuje w sklepie internetowym, hobby to pilka nozna , fajny film oraz ksiazka,dobra muzyka i kobitki 😛

• Dziękuje 1
Opublikowano

Nick : Furiozalny
Kontakt Dc : procent_61994
Ilość godzin na serwerze : 52h+
Dyspozycyjność :praktycznie codziennie od 1h do 3h
Dlaczego chcesz dołączyć do SATC? : Chce dołączyć do SATC ponieważ nigdy nie byłem a zawsze chciałem tak naprawdę. Lubię jeździć po mapie i bardzo dobrze znam ją na pamięć.
Co możesz wnieść do frakcji? :Kultura osobista, dobry humor, i przede wszystkim miłą rozgrywkę dla innych graczy.
Coś o sobie : Mam na imię Dawid, mam 27lat, pracuje aktualnie w Holandii, moje hobby to mechanika samochodowa oraz motocyklowa.