_olokoloo_0007 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Nick w grze:olokoloo UID:2303 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj):serwer Data nadania kary: 08.07.2026 Data zakończenia kary:999 dni za 3 lata 07.07.2029 Powód kary: rozdawanie majątku Wyjaśnienie: hej przez to że wywalili mnie już z prawie wszystkich frakcji za faworke chce tylko oczyścić chłopaków dałem aspkowi sultana jako że mu ufam a ja mam wakacje i będę miał bardzo dużo przerwy więc oddałem chłopaka pojazdy z organizacji które są najważniejsze tylko po to by mogli mi oddać go jak wrócę Enyo to vlider miał się zaopiekować baza oraz moim oczkiem w głowie oraz nexot robiłem z nim deala bardzo chciał super gt to wziąem coś w zamian bo jest niżej u nas więc nie dałem go żeby mi go przechował tyle ode mnie ja nie chce kłopotów i tak miałem tu już za dużo beefow Poprzednie apelacje:brak 1
R4DiX Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca (edytowane) Nie ja nadałem bana - napisz poprawnie Apelację. Edytowane 9 Lipca przez R4DiX
Rekomendowane odpowiedzi