aspek3k Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Nick w grze: Aspek UID: 2486 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Ban Data nadania kary: 08.07.2029 Data zakończenia kary: 01.05.2029 Powód kary: Przyjmowanie majątku. Wyjaśnij na forum. Wyjaśnienie: Witam serdecznie. Z tej strony Aspek. Chciałbym wyjaśnić sytuacje żekomego przyjęcia majątku. Pojazd o który chodzi to Sultan ID 1060 Którego wypożyczyłem od gracza olokolo za sumę uzgodnioną 50 tysięcy. Kwestie umowy określiliśmy poprzez vc oraz częściowo poprzez chat. Wypożyczenie wiązało się z dłuższą nieobecnością gracza olokolo przez co chciał abym opiekował się jego pojazdem. Pojazd miałbyć zwrócony pierwotnemu właścicielowi tuż po jego powrocie. (Załączone zdjęcie - Wypowiedź odnosi się do dłuższego czasu wypoczynku olokolo z urlopu wkacyjnego i zmienieniu zdania co do terminu końca urlopu.) Jeżeli nie wolno wypożyczać pojazdów za opłatą tranzakcje możemy cofnąć i przepraszam że nie dojżałem tego nieistniejącego punktu w regulaminie dostępnym dla graczy. Chciałbym prosić o ułaskawienie gdyż niskiej wartości pojazd w skali mojego majątku serwerowego jest jakimiś drobnymi i nie miałem na celu łamania regulaminu ani zachwiania gospodarką serwera. Pozdrawiam Aspek Poprzednie apelacje: Edytowane 8 Lipca przez aspek3k
R4DiX Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Pojazd został rozdany - owy gracz dawał każdemu pojazdy więc zalicza się pod rozdawanie majątku.
aspek3k Opublikowano 9 Lipca Autor Opublikowano 9 Lipca (edytowane) Sprawa do zamknięcia. -UB All- Edytowane 11 Lipca przez aspek3k
Rekomendowane odpowiedzi