Nexot Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Nick w grze: Nexot UID: 442 Rodzaj kary Ban Data nadania kary: 20:20 08.07.26 Data zakończenia kary: 999d Powód kary: Przyjmowanie majątku. Wyjaśnij na forum. Wyjaśnienie: Gracz olokoloo Dał mi super GT gdyż Byliśmy umówieni za wędkę +7 z rybkami Plus oddanie kasy za saldera bo byliśmy umówieni Z innymi mnie nie obchodziło co robi wiem tylko że sporo osób sie zebrało pod urzędem ja dostałem to na co byliśmy umówieni Potem miałem mu oddać nie wiem co on grał za akcje później ale widziałem że tęgi gnój sie tam odwalał ale mnie to nie obchodziło bo załatwiałem swoje sprawy w razie pytań jestem do dyspozycji Poprzednie apelacje: Brak
R4DiX Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Gracz oddał Ci pojazd za darmo - nic nie było mówione o wędce.
Nexot Opublikowano 9 Lipca Autor Opublikowano 9 Lipca (edytowane) O wędce ustaliliśmy głosowo i klika dni wcześniej kiedy mówił o dłuższej przerwie i chęci sprzedaży Wędkę mam przy sobie +7 z rybami I nie oddał za darmo bo miałem mu jechać dopłacić jeszcze z frakcij pieniądze lecz chciałem auto zobaczyć no ale nie dążyłem z chęcią rozważył bym jakieś zadość uczynienie tego czynu z racji że błąd został zrobiony może po mojej winie lecz chciałbym się uczciwie dogadać i kontynuować rozgrywkę Edytowane 10 Lipca przez Nexot
Rekomendowane odpowiedzi