aspek3k Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Nick w grze: Aspek UID: 2486 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): ZPJ Data nadania kary: 17.06.2026 Data zakończenia kary: 17.06 2026 Powód kary: Celowy taran Wyjaśnienie:Nie wjechałem w nikogo a na pewno nie celowo, gdy administrator SteveWolfe nakazał mi zapłacić i przeprosić osobe w którą żekomo wjechałem. Chiałem z tą osobą wyjaśnić sytuacje i zapłacić odpowiednią sumę pieniędzy lecz osoba mnie zignorowała namieniam iż przed napisaniem aministratora nie wiedziałem że taka sytuacja wogóle mogła mieć miejsce gdyż domniemany poszkodowany nie dał nawet znaku że coś takiego mogło się wydażyć. Z racji iż zostałem zignorowany nie mogłem spełnić żądań administratora SteveWolfe gdyż dialog działa w dwie strony. Uważam iż nie zasługuje na ZPJ i nalegam o usunięcie tego akt gdyż kara jest niezgodna z prawdą i szpeci na moim nieskazitelnym wizerunku. Poprzednie apelacje:Nie było Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca przez aspek3k
Rekomendowane odpowiedzi