Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Twój nick: olokoloo

UID: 2303

Nick z Discorda: _olokoloo_0007

Powód kary: z powodu z braku szacunku do Zarządu frakcji, złe reprezentowanie frakcji oraz przystępowanie do frakcji w celach czysto zarobkowych

Data otrzymania kary: 13.06.2026

Dlaczego mamy ją zdjąć:

Proszę o zdjęcie kary, która została nałożona na mnie. Rozumiem, że złamałem zasady i zasłużyłem na konsekwencje. Nie szukam wymówek, tylko przyjmuję winę.

Czas, który spędziłem z karą, dał mi możliwość spojrzenia na sytuację z innej strony. Zrozumiałem, że moje zachowanie było złe i mogło źle wpłynąć na innych graczy. Dzisiaj wiem, że powinienem postąpić inaczej.

Proszę o drugą szansę. Nie oczekuję, że moje błędy zostaną zapomniane, ale chcę udowodnić, że się uczę. Jeśli będę mógł wrócić, zrobię wszystko, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.

Opis sytuacji:

Naruszyłem regulamin serwera, bo w tamtym momencie nie myślałem o konsekwencjach. Teraz widzę, że moje zachowanie było niewłaściwe i mogło sprawić problemy innym. Przyjmuję winę za swoje działania.

Coś od siebie:

Przepraszam administrację za dodatkową pracę i problemy, które spowodowałem. Przepraszam również graczy, których moje działania mogły urazić. Wiem, że zaufanie trudno zdobyć, a łatwo stracić. Mogę tylko powiedzieć, że wyciągnąłem lekcję z tej sytuacji i żałuję swojego postępowania. Byłbym wdzięczny za możliwość pokazania, że potrafię się zachowywać odpowiedzialnie. Dziękuję za rozpatrzenie mojego odwołania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...