BossLS Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Rekrutacja do frakcji SATC właśnie ruszyła Witajcie! Frakcja SATC otwiera swoje drzwi dla nowych, ambitnych kierowców. Szukasz stabilnej pracy, świetnej atmosfery? Dobrze trafiłeś! Zapewniamy profesjonalne szkolenia, służbowe pojazdy i wsparcie zarządu. Wymagania: Staż na serwerze: minimum 50godzin Prawo jazdy: Kat. B. Komunikator: Sprawny mikrofon + Discord Kultura: Wysoki poziom kultury osobistej i dojrzałość emocjonalna. Znajomość mapy: Dobra orientacja w terenie. Wzór poniżej: Nick w grze: Wiek: ID użytkownika: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: Edytowane 6 Maja przez BossLS 2
kubson077975 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Nick w grze: Jakubpodsiadlo Wiek:17 ID użytkownika:78 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): dziennie 1-5godzin zalezy od dnia tygodniowo 40/50 Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): SAPD (inny serwer OUTrpg) Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Siema mam na imię Kuba jestem w technikum na profilu żywieniowym w klasie 3, interesuje się gotowaniem potraw wytrawnych. Rownież chodze na silownie 3x w tygoniu na siatkowke wieczorami 1 w tygodniu. Czasu wciaz zostaje sporo ktory spedzam tutaj na serwerze z dziewczyna lub ziomkami. Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: Serwer mi sie podoba bylem juz we wczesniej wspominanej frakcji SAPD jednak zawsze gdzies w glowie bylo napisac rekrutacje do SATC lub SARA, chociaz taxi bardziej do mnie przemawialo tym bardziej sie zdecydowalem wlasnie na SATC gdyz mega lubie przemieszczac sie pojazdami.
_olokoloo_0007 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Nick w grze: olokoloo Wiek:15 ID użytkownika:2303 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?:tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo dziennie godzinkę tygodniowo około 30 godzin Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): jestem liderem frakcji taxi na powstającym serwerze sight mta Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań):jestem Olaf zajmuje się naprawą telefonów oraz flipowaniem jestem w to dobry oraz jestem spokojny i ogarnięty potrafię zachować kulturę jestem zaangażowany znam całą mapę gta sa Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: jak wspomniałem wyżej jestem liderem frakcji satc na innym serwerze który powstaje więc jestem gotowy oraz doświadczony na nowe zmiany mogę wprowadzić dużo na serwer czerwony pomidor ups Edytowane 9 Maja przez _olokoloo_0007
Bator Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nick w grze: Bator Wiek: 18 ID użytkownika: 910 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): Tygodniowo w okolicach 20H Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): Na OUCIE w ERS oraz SATC Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Witam, z tej strony Bator, pochodzę z okolic Łodzi. Trenuje boks regularnie, co pozwala mi rozwijać moją siłę i charakter. Bardzo dużo słucham muzyki, nie ważne czy idę ulicą czy siedzę w domu czy jadę gdzieś zawsze muzyka, w sumie z każdego gatunku ale najczęściej rap(często stary rap). Jestem na kursie z prawa jazdy kat.B i zacząłem już jazdy, wydaje mi się że egzamin państwowy to będzie formalność. Staram się dbać o swoją formę i zdrowie, dlatego zwracam uwagę na treningi, odżywianie oraz stopniowe ograniczanie niezdrowych nawyków(np. pale jak smok xd), żeby czuć się lepiej i osiągać swoje cele oraz zostać mistrzem świata w boksie wagi junior ciężkiej Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: Mam doświadczenie w frakcjach a szczególnie w SATC. Pracownik tygodnia to było dla mnie nic nowego, gdyż sporo czasu mogę poświęcać na grę. Uwielbiam kontakt z klientem, nawet jeśli klient nie jest rozmowny to i tak jakaś gadkę zawsze staram się utrzymać. Znam bardzo dobrze mapę i kocham po niej jeździć, niezależnie jakim pojazdem ale zawsze czuje ten klimat.
lysy Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nick w grze: lysy Wiek: 22 ID użytkownika: 199 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): 10-20 Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): w ers Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): jestem łysy, nie będe sie tu rozpisywał XD lubię czasem w coś zagrać, oglądnąc dobry film lub poczytać ksiązke, chyba wystarczy Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: znam mapę, i częsciej spędzam czas na jezdzie nic monotonnej pracy dorywczej
remagame Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nick w grze: ReMaGaMe Wiek:21 ID użytkownika: 2302 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): dziennie mogę 5h/7h tygodniowo około 50h Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): tak na Oucie: ers, satc na innym serwerze SAFD dość wysoko to było 5 rang od zarządu Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Jestem ambitny i otwarty na nowe doświadczenia, dlatego dlatego chętnie podejmę się różnych wyzwań i staram rozwijać swoje umiejętności. W wolnym czasie lubię spędzać czas aktywnie, spotykać się z znajomymi oraz poznawać nowe zainteresowania, które pozwalają mi poszerzać horyzonty. Cenię sobie szczerość, dobrą atmosferę i współpracę z innymi ludźmi, ponieważ uważam, że dzięki temu można osiągnąć naprawdę wiele. Jestem również odpowiedzialny i sumienny jeśli podejmuje się jakiegoś zadania, zawsze staram się wykonywać je jak najlepiej. W przyszłości chciałbym się dalej rozwijać zarówno prywatnie i zawodowo, zdobywając nowe doświadczenia i realizując swoje cele. Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: mam doświadczenie w frakcjiach jestem sumienny w tym co robię mogę dużo czasu poświęcić w frakcji. Miłego dnia 🙂
mlody77768 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nick w grze: MLODY88 Wiek:15 ID użytkownika:2330 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?:tak Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo dziennie 2-3 godziny tygodniowo około 30 godzin Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: tak Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): nigdy nie pracowalem ale chciałbym spróbować Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Dawid jestem w 1 klasie zawodowki w zawodzie mechanik samochodowy jestem miły dla innych chętnie spróbuje czegoś nowego .w wolnym czasie robie cos przy moim motorzy gram w gry spotykam sie ze znajomymi .lubie pogadać z kimś i współpracować staram się zrobić wszystko co w mojej mocy. Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: dla frakcji moge poświęcić dużo czasu znam bardzo dobrze mapę gram juz kilka lat i bym się odnalazł w tym co robię
vasst. Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nick w grze: Vasst Wiek: 23 lat ID użytkownika: 1019 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: Tak, posiadam. Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): Mój czas zależy od obowiązków w danym dniu, jednak zazwyczaj jestem w stanie poświęcić na grę około 2–3 godzin dziennie, głównie w porach wieczornych. W dni luźniejsze lub w weekendy ten czas może się wydłużyć, natomiast w bardziej wymagające dni może się odpowiednio skrócić. Zawsze staram się jednak znaleźć czas, jeśli wymaga tego sytuacja na serwerze lub frakcji. Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Tak, posiadam prawo jazdy kat. B. Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): Tak, mam wieloletnie doświadczenie z różnymi frakcjami na serwerach RPG MTA. Pełniłem funkcje frakcyjne na kilku popularnych projektach, gdzie zajmowałem się zarówno pomocą graczom, jak i akcjami RP. Dzięki temu bardzo dobrze pamiętam większość bindów oraz ich zastosowanie, co przekłada się na sprawne działanie również w strukturach frakcyjnych. Coś o sobie (minimum 3–5 rozbudowanych zdań): Uważam się za osobę odpowiedzialną, sympatyczną oraz pomocną, która potrafi zachować spokój nawet w stresujących sytuacjach. Do obowiązków, zarówno w życiu prywatnym, jak i na serwerze, podchodzę sumiennie i staram się wykonywać je dokładnie, z dbałością. Dodatkowo od dłuższego czasu interesuję się muzyką oraz tematyką związaną z szeroko pojętą technologią i grami, co pozwala mi się odprężyć, a jednocześnie rozwijać własne pasje. Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: SATC interesuje mnie, ponieważ lubię roleplay związany z transportem i logistyką oraz poczucie, że realnie wpływam na płynność rozgrywki innych graczy – dowóz, obsługa zleceń czy praca „w tle” serwera zawsze były dla mnie atrakcyjne. Posiadam spore doświadczenie zarówno jako gracz, jak i osoba pełniąca funkcje administracyjne, dzięki czemu potrafię zachować porządek, reagować na nieodpowiednie zachowania oraz pomagać mniej doświadczonym graczom. Jestem zdania, że o mojej wartości najlepiej świadczą faktyczne działania – aktywność, chęć pomocy i rzetelne wykonywanie obowiązków – a nie same słowa w podaniu. Dołączenie do SATC traktowałbym jako możliwość dalszego rozwoju, jednocześnie realnie wspierając serwer i budując pozytywny wizerunek frakcji.
zexstii Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Nick w grze: zexsti Wiek: 15 ID użytkownika: 120 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz Discord?: Posiadam Ile czasu możesz poświęcić na grę? (dziennie/tygodniowo): Tygodniowo 20h. Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Posiadam Czy pracowałeś/aś już w jakiejś frakcji? (jeśli tak, to w jakiej?): SAPD Coś o sobie (minimum 3-5 rozbudowanych zdań): Jestem z województwa mazowieckiego i interesuję się motoryzacją oraz mechaniką. Na co dzień często wychodzę na miasto ze znajomymi, żeby spędzić czas i oderwać się chwilowo od obowiązków. Wieczorami najczęściej siedzę na komputerze, gram w gry, oglądam filmy i robię jeszcze wiele innych rzeczy. Jestem osobą spokojną, ale lubię aktywnie spędzać czas i rozwijać swoje zainteresowania. Dlaczego właśnie SATC i dlaczego Ty?: Wybrałem SATC, ponieważ jest to frakcja, która nie chce za wiele od pracowników, a jednocześnie daje możliwość fajnego spędzania czasu. Lubię jeździć taxi po mapie, wozić graczy. Podoba mi się także atmosfera we frakcji i możliwość wspólnego spędzania czasu podczas służby z innymi członkami. Wydaje mi się że nadałbym się na członka ponieważ uważam, że jestem osobą spokojną i potrafię dobrze współpracować z innymi. Pssss. Wspominam o czerwonym pomidorze 🍅
Rekomendowane odpowiedzi