marudkaa Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) Nick w grze: PanMaruda Nick oskarżonego administratora: K3vin Data i godzina zdarzenia: 04.04.2026 17.25 Opis sytuacji: Stałem na doherty jako SAPD i prowadziłem pomiar prędkości stał obok mnie b3rt i sobie z nim rozmawiałem pojawił się kevin dołączył do rozmowy po czym przeszła rozmowa na pieniądze i zaproponował mi grę w dice o 50k ja się zgodziłem wygrałem i nie dostałem należnej mi wygranej po prostu oszukał mnie na 50k a sam proponował gre wygrałem i znikł po prostu na inv przypominałem mu wielo krotnie o moich pieniadzach ale nie raczył nawet mi odpowiedzieć na to więc piszę tą skarge. Dowody (screeny, logi, nagrania): https://imgur.com/a/kkeI8RV Inne informacje: Edytowane 7 Kwietnia przez marudkaa 1
K3vin Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia To dla beki było z b3rt przegrales lub wygrałeś i też siana nie daliście więc o co ty problem robisz człowieku ogarnij się
marudkaa Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia z b3rt nie grałem mówiłem że z nim nie gram a podszedłeś i zaproponowałeś i to nie jest załatwianie spraw prywatnych na duty byłoby gdybym podjechał se na rotke salonu czy inne prywatne sprawy albo podjechał na giełde sprzedać auto 1
Rekomendowane odpowiedzi