Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Zrealizowane] [Do realizacji] Propozycja - solos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: solos
UID: 284
Typ propozycji: Nowa funkcja na forum
Platforma (Forum / Discord / Serwer): Forum
Uzasadnienie: Baza pojazdów
Dokładny opis propozycji: Fajnym pomysłem który ułatwiłby wyszukiwanie pojazdów. Aktualnie jedyna rzecz dzięki której możemy zobaczyć informacje o pojeździe bez kontaktowania się z właścicielem jest bot na discordzie lecz nie widać tam wszystkiego co jest potrzebne. Dodanie działu/jakiegoś przycisku przenoszącego na baze pojazdów było by strzałem w dziesiątke jeśli chodzi o wygodę graczy. Po wejściu we wcześniej wspominaną bazę pojazdów byłby spis wszystkich pojazdów od id 1 do ------. Znajdowała by się tam również wyszukiwarka pojazdów (model id właściciel) Po wpisaniu danego modelu wyświetlała by się lista tego pojazdu przez co łatwiej dało by się sprawdzić który ns, ile jest tych aut na serwerze oraz ich silniki bez patrzenia na bota dc. W późniejszych etapach rozgrywki kiedy serwer bardziej by się rozwinął przydało by się wprowadzić do Bazy pojazdów możliwość kliknięcia w dany pojazd z listy, wtedy odpalało by się nw może okno w oknie i była by tam rozpiska jakie lampy posiada pojazd, tablica rejerstracyjna, ostatni kierowca (po kliknięciu na niego przekierowywało by nas na jego profil forum, ułatwiło by to jakoś możliwość kontaktu się z tą osobą) oraz w sumie co tylko i wyłącznie xtert chciałby tam dodać. Wiem że propozycja może być nie do końca zrozumiała na pierwszy rzut oka ale ciężko mi to jakoś łatwiej/lepiej ubrać w słowa. Liczę na rozpatrzenie propozycji i wprowadzenie jej w życie. Jak już taka była to sory ale nie znalazłem nigdzie w dziale propozycji odrzuconych ani "do realizacji"

• Lubię to 5
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...