Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Apelacja Adrian27 z prośbą o nadanie nicku rp Dallas Anderson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze, UID:    Adrian27   UID: 1175
Imię i nazwisko postaci: Dallas Anderson
Wiek postaci: 27
Wykształcenie i zawód: wykształcenie wyższe, technik magister inżynier po studiach oficerskich strażackich 
Opis postaci (minimum 3 zdania): Wysoki młodzieniec po studiach strażackich. Posiadający wielkie ambicje i szukający wrażeń w życiu. Zapalony fan straży pożarnej i niesienia pomocy innym.
Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Po ukończeniu technikum dziewczyna  z nim zerwała a dwa dni potem zmarli mu rodzice w wypadku samochodowym. Od tamtego czasu obiecał se że będzie nieść pomoc tym którzy jej potrzebują. Zamieszkał u babci której sam pomagał a ona pomagała mu. Wyżywiła i wykształciła napalonego ratownika który dzięki niej osiągnął to co chciał. po Ukończeniu studiów zmarła mu babcia. Ostatni bliski członek rodziny. Zaczał zarabiać na siebie mieszkając u dobrego znajomego. dzięki jego pomocy został strażakiem-ratownikiem w JRG z odziałem chemicznym. To mu jednak nie wystarczyło, opuscił przyjaciela i wyruszył w świat, by nieść pomoc tam gdzie ciężko ją uzyskać...
Potwierdzenie znajomości regulaminu RP - no ze trzeba używać /do /me NP odgrywać ból ze nie wolno wyłączać go podczas pościgu. odgrywać go tak by mi jak i innym sie to podobało. 
Definicja pojęcia Role Play: odgrywać prawdziwe zżycie w grze. co prawda smiesznie to brzmi ale tak to działa. odczuwać ból i nie robic czegoś czego np nie da sie zrobić irl
Opcjonalnie – coś od siebie: Miałem juz nick rp i chce go z powrotem. potrzebuje go do miłego odgrywania RP

• Dodaj nową pozycję...