DonGimli Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Nick w grze: DonGimli UID: 3122 Imię i nazwisko postaci: Dave Tokarev Wiek postaci: 25 Wykształcenie i zawód: Zawodowe, Mechanik pojazdów ciężarowych Opis postaci (minimum 3 zdania): Dave jest spokojnym i opanowanym facetem, praca przy autach nauczyła go cierpliwości. Ma wąskie grono znajomych poprzez swoje problemy z zaufaniem drugiemu człowiekowi, ale gdy już komuś zaufa to pozostaje mu lojalny. Ważne są dla niego również więzi z rosyjską kulturą w której wychował się od małego. Pracowity, małomówny, czasami bywa uparty i rzadko prosi o pomoc. Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Dave Tokarev urodził się na przedmieściach wielkiego miasta jako syn rosyjskich imigrantów, którzy uciekli na Zachód pod koniec lat 90 w poszukiwaniu lepszego życia. Od najmłodszych lat zamiast nauki wolał spedzać czas w przydomowym garażu, podpatrując ojca naprawiającego jakieś stare samochody. Po ukończeniu szkoły zawodowej zrezgynował z dalszej edukacji i zatrudnił się jako praktykant w serwisie kolegi jego ojca. Niedawno Dave przeżył jednak pogrzeb ojca po którym musiał przejąć ogromne długi u bardzo niebezpiecznych ludzi z Europy. Chcąc chronić matkę Dave spakował swoje rzeczy i narzędzia i przeniósł do San Fierro aby zacząć wszystko od nowa. Obecnie Dave pracuje na dwa etaty, byle jak najszybciej spłacić dłużników i spełnić marzenie o własnym warsztacie. Potwierdzenie znajomości regulaminu RP: Zaznajomiłem się z regulaminem RP Definicja pojęcia Role Play: Role Play (RP) To inaczej odgrywanie stworzonej postaci wirtualnym świecie takim jak np gra i robienie tego jakby działo się to wszystko naprawdę. Opcjonalnie – coś od siebie: Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, Pozdroo 😉
Rekomendowane odpowiedzi