Jankos Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Nick w grze: Jankos Nick oskarżonego administratora: R4DIX Data i godzina zdarzenia: 07.09.2026 11:25 Opis sytuacji: Witam, otrzymałem 10 punktów na forum oraz wyciszenie na ponad 3dni bez kompletniego żadnego powodu. Skomentowałem apelacje mojego kolegi, być może to z tym wiąże się kara natomiast regulamin działu Apelacje od kar w żadnym stopniu nie zakazuje takowego działania co zostało ukazane na zrzucie ekranu załączonym poniżej: Dowody (screeny, logi, nagrania): Inne informacje:Proszę o rozpatrywanie skargi przez osobę inną niż Guardian @SteveWolfe , z góry dziekuje. Pozdrawiam serdecznie 🙂 . Edytowane 10 Września przez Jankos 1
R4DiX Opublikowano Poniedziałek o 14:03 Opublikowano Poniedziałek o 14:03 Jest zakaz pisania w apelacje 3 osobie, doskonale o tym wiesz Jankos bo byłeś w Administracji, nie rozumiem twojego zachowania. Myślę że nadałem prawidłowo karę, oczekuje na rozpatrzenie przez kogoś z Guardianów. 1 1
Jankos Opublikowano Poniedziałek o 22:20 Autor Opublikowano Poniedziałek o 22:20 Podaj mi punkt w regulaminie który zakazuje wypowiadania sie osobom trzecim w apelacji. Pozdrawiam
Sanuś Opublikowano Wtorek o 20:36 Opublikowano Wtorek o 20:36 Kara została nadana prawidłowo, zgodnie z taryfikatorem administracyjnym. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi