Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Wniosek o powrót do frakcji - heniu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Nick w grze: heniu123

2. Poprzednia ranga w frakcji: driver 

3. Powód odejścia lub wyrzucenia: mało ludzi było na serwerze i mi się nie chciało

4. Dowód bycia we frakcji: ciężko będzie z tym 

5. Dlaczego chcesz wrócić do frakcji: ponieważ będzie nowy serwer i więcej chęci do gry 

6. Co zmieniło się od czasu opuszczenia frakcji: nie wiem 

7. Data odejścia / wyrzucenia: nie pamiętam 

8. Dodatkowe informacje (opcjonalnie):  ...

Edytowane przez WMP
Opublikowano (edytowane)

Hej @heniu123., postaraj się proszę znaleźć jakikolwiek dowód potwierdzający, że faktycznie byłeś członkiem frakcji może to być zrzut ekranu, stary wpis na forum, wiadomość prywatna, cokolwiek co może to udowodnić. Jeśli jednak nie masz takiego dowodu, a znasz kogoś z zarządu, kto może w 100% potwierdzić Twoją wcześniejszą obecność w strukturach, to również będzie w porządku. Dajemy Ci na to 24 godziny, więc spokojnie nie musisz się spieszyć. Zbierz potrzebne informacje, a po wszystkim napisz tutaj lub zgłoś się bezpośrednio do zarządu.

image.png

Edytowane przez WMP
  • Wumpus zmienił(a) tytuł na Wniosek o powrót do frakcji - heniu123
Opublikowano

Dobra, okej - moja propozycja jak i zarzadu jest taka, że możemy cię przyjąc na range New Driver + Przed startem serwera jak bedzie Rekrutacja przeszkolimy cię jeszcze raz odnosnie Regulaminu oraz Dzielnic!... Co ty na to, zgadzasz się?

Opublikowano

Decyzja o powrocie Akceptuję. Po zapoznaniu się z Twoją odpowiedzią, wniosek o powrót zostaje zatwierdzony. Zostajesz przywrócony do struktur San Andreas Transport Corporation na rangę New Driver. Przed oficjalnym startem serwera odbędziesz krótkie szkolenie z regulaminu oraz znajomości dzielnic. Proszę, abyś skontaktował się ze mną prywatnie na Discordzie w celu omówienia szczegółów powrotu i dalszych kroków. Witamy ponownie w SATC! 🚖

• Wumpus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...