lodomir1337 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Nick w grze: Lodomir28 UID: 3143 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj):Ban serwer Data nadania kary: 29.08 18;48 Data zakończenia kary: Perm Powód kary: Rozdawanie majątku. Wyjaśnienie: Zapytalem Kaczorrro czy jest możliwosc aby kolega przelał mi 296 000 na wykonanie questa z summer event, otrzymalem odpowiedź "k" więc kolega przelał mi 296 000, nie wykonałem tego questa i od razu odeslalem mu cala kwote. Otrzymalem za to perma Jest w tym troche mojej winy, nastepnym razem stworze potrzebny ticket na discordzie serwerowym. Rozumiem swój blad jednak chciałbym zaznaczyć że zapytałem się admina czy jest taka możliwość, nie zrobiłem tego sam na własną rękę. Z góry dziękuje za zapoznanie się z apelacją. Pozdrawiam Poprzednie apelacje: Apelacja o nick rp. Edytowane 30 Sierpnia przez lodomir1337
Kaczorrro Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Wszelkie pożyczki należy zgłaszać na Dicordzie CodeMTA. Co do zadań Summer Event'u jest Całkowity Zakaz przelewania pieniędzy w celu wykonania zadania eventowego. Tak jak już z którymś z was rozmawiałem żadnego zezwolenia na tego typu akcje nie dawałem.
Rekomendowane odpowiedzi