skopiix Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Nick w grze: Skopix UID: 1414 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): Ban serwer. Data nadania kary:29.08.2026 18:48 Data zakończenia kary: Blokada permamentna Powód kary: Przyjmowanie majątku Wyjaśnienie: Otrzymałem bana za przyjmowanie majątku. Mianowicie mój kolega Lodomir28 napisał do admina Kaczorrro czy można przelać dla kolegi pieniądze aby wykonać questa z summer event, Admin Kaczorrro napisał "k" Wyslałem dla Lodomira28 296 000 tysięcy aby wykonał questa. Quest ten nie został wykonany i natychmiast odesłał mi cała kwotę (Nie dałem mu tego na stałe tylko na moment wykonania questa ponieważ dostał odpowiedź od admina że można tak zrobić. Admin Kaczorrro ma trochę racji, lecz uważam że ban jest niesłuszny ponieważ ja dalej mam swoje pieniądze, lodomir ode mnie nic nie otrzymał. Natomiast na końcu okazało się że graczowi Lodomir28 nie zaliczyło tego questa, więc to wszystko było zrobione bez sensu. Rozumiem że źle postąpiłem aczkolwiek nie jest to przyjmowanie majątku w żaden sposób ponieważ nie dałem mu tego na stałe, tylko dałem mu na rzecz zrobienia questa po pozwoleniu admina Kaczorrro. Bardzo dobrze gra nam się na waszym serwerze i nie chcielibyśmy w głupi sposób przestać tam grać, mamy bardzo dużo projektów, pomysłów związanych z rozgrywką rp. Prosiłbym o danie jeszcze jednej szansy i pozytywnym rozpatrzeniu problemu. Pozdrawiam serdecznie. Poprzednie apelacje: Składałem tylko apelację na nick rp. Edytowane 29 Sierpnia przez skopiix
Kaczorrro Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Wszelkie pożyczki należy zgłaszać na Dicordzie CodeMTA. Co do zadań Summer Event'u jest Całkowity Zakaz przelewania pieniędzy w celu wykonania zadania eventowego. Tak jak już z którymś z was rozmawiałem żadnego zezwolenia na tego typu akcje nie dawałem.
Rekomendowane odpowiedzi