codeinjection_ Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) 1. Nick w grze:Klakson99 2. Poprzednia ranga w frakcji:Senior Driver 3. Pow贸d odej艣cia lub wyrzucenia: Brak ch臋cie ma艂o graczy 4. Dlaczego chcesz wr贸ci膰 do frakcji: Nowy serwer prawdopodobnie wiecej graczy i chec szybszego rozwoju w frakcjach na nowym serwisie. 5. Co zmieni艂o si臋 od czasu opuszczenia frakcji:Nic 6. Data odej艣cia / wyrzucenia: nie pamietam ale chyba ktorego maja tego roku (nie sprawdze bo dc ksf chb nie ma albo mam bana) 7. Dodatkowe informacje (opcjonalnie):- Edytowane 7 Listopada 2025 przez WMP
Wumpus Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 Cze艣膰 @codeinjection_ Po zapoznaniu si臋 z Twoim wnioskiem o powr贸t do frakcji mam pytanie czy odpowiada Ci聽powr贸t na rang臋聽Driver (Kierowca) wraz z obowi膮zkowym egzaminem wprowadzaj膮cym? (po starcie projektu)聽Egzamin ma na celu przypomnienie zasad obowi膮zuj膮cych w frakcji oraz zapoznanie z obecnymi systemami. Daj zna膰, czy taka propozycja Ci odpowiada wtedy przejdziemy dalej z procesem powrotu. 馃殨
Wumpus Opublikowano 5 Listopada 2025 Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) Po zapoznaniu si臋 z Twoim wnioskiem oraz bior膮c pod uwag臋 wcze艣niejsz膮 dzia艂alno艣膰 we frakcji San Andreas Transport Corporation na serwerze outMTA, zdecydowa艂em si臋 przyj膮膰 Tw贸j powr贸t do struktur frakcji. Z racji posiadanego do艣wiadczenia oraz znajomo艣ci zasad SATC, zostajesz przywr贸cony na rang臋 Driver (Kierowca). Dodatkowo obowi膮zuje Ci臋 egzamin wprowadzaj膮cy, maj膮cy na celu przypomnienie obowi膮zuj膮cych zasad oraz zapoznanie z aktualnym systemem pracy frakcji, ale to dopiero po starcie (przed startem) serwera... Prosz臋 o kontakt w wiadomo艣ci prywatnej na Discordzie lub oznaczenie mnie na kanale frakcyjnym w celu ustalenia szczeg贸艂贸w. Witamy ponownie w zespole i 偶ycz臋 powodzenia w dalszej karierze! 馃殯馃挭 Edytowane 5 Listopada 2025 przez WMP
Wumpus Opublikowano 7 Listopada 2025 Opublikowano 7 Listopada 2025 (edytowane) Edytowane 30 Grudnia 2025 przez WMP
Rekomendowane odpowiedzi