Skocz do zawarto艣ci
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.

Wniosek o powr贸t do frakcji - Klakson99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1. Nick w grze:Klakson99
2. Poprzednia ranga w frakcji:Senior Driver
3. Pow贸d odej艣cia lub wyrzucenia: Brak ch臋cie ma艂o graczy
4. Dlaczego chcesz wr贸ci膰 do frakcji: Nowy serwer prawdopodobnie wiecej graczy i chec szybszego rozwoju w frakcjach na nowym serwisie.
5. Co zmieni艂o si臋 od czasu opuszczenia frakcji:Nic
6. Data odej艣cia / wyrzucenia: nie pamietam ale chyba ktorego maja tego roku (nie sprawdze bo dc ksf chb nie ma albo mam bana)
7. Dodatkowe informacje (opcjonalnie):-
Edytowane przez WMP
Opublikowano

Cze艣膰 @codeinjection_

Po zapoznaniu si臋 z Twoim wnioskiem o powr贸t do frakcji mam pytanie czy odpowiada Ci聽powr贸t na rang臋Driver (Kierowca) wraz z obowi膮zkowym egzaminem wprowadzaj膮cym? (po starcie projektu)Egzamin ma na celu przypomnienie zasad obowi膮zuj膮cych w frakcji oraz zapoznanie z obecnymi systemami. Daj zna膰, czy taka propozycja Ci odpowiada wtedy przejdziemy dalej z procesem powrotu. 馃殨

Opublikowano (edytowane)

Po zapoznaniu si臋 z Twoim wnioskiem oraz bior膮c pod uwag臋 wcze艣niejsz膮 dzia艂alno艣膰 we frakcji San Andreas Transport Corporation na serwerze outMTA, zdecydowa艂em si臋 przyj膮膰 Tw贸j powr贸t do struktur frakcji. Z racji posiadanego do艣wiadczenia oraz znajomo艣ci zasad SATC, zostajesz przywr贸cony na rang臋 Driver (Kierowca). Dodatkowo obowi膮zuje Ci臋 egzamin wprowadzaj膮cy, maj膮cy na celu przypomnienie obowi膮zuj膮cych zasad oraz zapoznanie z aktualnym systemem pracy frakcji, ale to dopiero po starcie (przed startem) serwera... Prosz臋 o kontakt w wiadomo艣ci prywatnej na Discordzie lub oznaczenie mnie na kanale frakcyjnym w celu ustalenia szczeg贸艂贸w. Witamy ponownie w zespole i 偶ycz臋 powodzenia w dalszej karierze! 馃殯馃挭

Edytowane przez WMP
  • Wumpus zablokowa艂(a) ten temat
  • Wumpus zmieni艂(a) tytu艂 na Wniosek o powr贸t do frakcji - Klakson99
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...