Skocz do zawartości

Wniosek o powrót do frakcji - Klakson99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1. Nick w grze:Klakson99
2. Poprzednia ranga w frakcji:Senior Driver
3. Powód odejścia lub wyrzucenia: Brak chęcie mało graczy
4. Dlaczego chcesz wrócić do frakcji: Nowy serwer prawdopodobnie wiecej graczy i chec szybszego rozwoju w frakcjach na nowym serwisie.
5. Co zmieniło się od czasu opuszczenia frakcji:Nic
6. Data odejścia / wyrzucenia: nie pamietam ale chyba ktorego maja tego roku (nie sprawdze bo dc ksf chb nie ma albo mam bana)
7. Dodatkowe informacje (opcjonalnie):-
Edytowane przez WMP
Opublikowano

Cześć @codeinjection_

Po zapoznaniu się z Twoim wnioskiem o powrót do frakcji mam pytanie czy odpowiada Ci powrót na rangę Driver (Kierowca) wraz z obowiązkowym egzaminem wprowadzającym? (po starcie projektu) Egzamin ma na celu przypomnienie zasad obowiązujących w frakcji oraz zapoznanie z obecnymi systemami. Daj znać, czy taka propozycja Ci odpowiada wtedy przejdziemy dalej z procesem powrotu. 🚕

Opublikowano (edytowane)

Po zapoznaniu się z Twoim wnioskiem oraz biorąc pod uwagę wcześniejszą działalność we frakcji San Andreas Transport Corporation na serwerze outMTA, zdecydowałem się przyjąć Twój powrót do struktur frakcji. Z racji posiadanego doświadczenia oraz znajomości zasad SATC, zostajesz przywrócony na rangę Driver (Kierowca). Dodatkowo obowiązuje Cię egzamin wprowadzający, mający na celu przypomnienie obowiązujących zasad oraz zapoznanie z aktualnym systemem pracy frakcji, ale to dopiero po starcie (przed startem) serwera... Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej na Discordzie lub oznaczenie mnie na kanale frakcyjnym w celu ustalenia szczegółów. Witamy ponownie w zespole i życzę powodzenia w dalszej karierze! 🚛💪

Edytowane przez WMP
  • WMP zablokował(a) ten temat
  • WMP zmienił(a) tytuł na Wniosek o powrót do frakcji - Klakson99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...