Torkil Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Nick w grze: Torkil UID: 1522 Rodzaj kary (Ban discord/Serwer / Mute / Zpj): DM Data nadania kary: 2026-08-29 00:14:45 Data zakończenia kary: 2026-08-30 00:14:45 Powód kary: Przerwałem zatrzymanie gracza które prowadziła frakcja SAPD, strzelając do nich. Wyjaśnienie: Jeździłem z graczem Xsazu na SF po strzelaninie z frakcja SAPD, strzelanine udało nam się zwyciężyć. Wiedzieliśmy że jesteśmy poszukiwani, ale nadal bezkarnie pokazywaliśmy sie na SF. Xsazu rzucił temat - jedziemy na ocean flats, pojechałem tam od razu, obok ocean flats trwało zatrzymanie, przez to że xsazu znał doskonale lokalizacje tego zatrzymania, pomyślałem że to na pewno jego kumpel, którego z rąk policji mamy odbić, dlatego stanałęm niedaleko zatrzymania i zacząłem strzelac do frakcji SAPD, chłopaki od razu przerwali akcje, każdy od razu wiedział że zrobiłem coś czego nie powinienem, chłopaki odjechali i skończyli zatrzymanie jakby akcji nie było, nie znałem ich nicków - przez nicki rp, dlatego napisałem na twitterze chwile po akcji "sory chłopaki <3" Podsumowując - Rozumiem że złamałem regulamin, ale wynikało to z błędnej interpretacji Poprzednie apelacje: Nie dostałem nigdy kary za coś podobnego, tutaj link do mojego profilu https://codemta.pl/profile/6007-torkil1522/
Rekomendowane odpowiedzi