Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze: gerolek

UID: 1486

Imię i nazwisko postaci: Wilson Devoley

Wiek postaci: 21

Wykształcenie i zawód: Szkoła branżowa mechanik, mechanik

Opis postaci (minimum 3 zdania):Wilson Devoley urodził się w Texasie 8 marca 2005r. w ubogiej rodzinie. Ojciec Johny był mechanikiem a matka Martha była pielęgniarką, Wilson podziwiał ojca więc również jest mechanikiem. Rodzice zmarli w nieszczęśliwym wypadku samochodowych i Wilson został sam jak palec, jedyne co ma po rodzicach to klucz płasko-oczkowy 13 od ojca (jego ulubiony).

Życiorys postaci (minimum 6 zdań): Wilson urodził się w Texasie 8marca 2005r. w ubogiej rodzinie. Ojciec z zawodu był mechanikiem prawie całe dnie spędzał w warsztacie, lecz zadbał by Wilson wyszedł na ludzi. Za to matka Martha była pielęgniarką w pobliskim szpitalu, ona była częściej w domu, miała ona ciężką rękę i Wilson w tajemnicy jej nienawidził. Wilson poszedł do szkoły branżowej na kierunek mechanika bo podziwiał ojca i chciał być jak on. Jego rodzice zmarli jak miał 18lat i skończył szkołę branżową, załamany śmiercią ojca zaczął brać narkotyki i powoli wkraczał w świat przestępczości. Okradał ludzi, sklepy, wielokrotnie został zatrzymany za pobicie, dążąc ścieżką przestępczości dotarł aż do Los Santos.

Potwierdzenie znajomości regulaminu RP: Potwierdzam znajomość regulaminu i zobowiązuję się do jego przestrzegania.

Definicja pojęcia Role Play: Wcielanie się w własną postać i odpowiednie zachowanie do danej sytuacji

Opcjonalnie – coś od siebie: Mam pojęcie w dziedzinie Role Play poniewiaż spory czas spędzałem na serwerach RP w MTA jak i FIVEM, mam nadzieje że moja apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnia

Z FARTEM

Edytowane przez gerolek
  • Ambrozy zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...