xSefuu Opublikowano Środa o 13:10 Opublikowano Środa o 13:10 (edytowane) Nick w grze: xsefu 2. Poprzednia ranga w frakcji: v-lider / lider 3. Powód odejścia lub wyrzucenia: brak czasu 4. Dlaczego chcesz wrócić do frakcji: Nowy serwer nowa historia 5. Co zmieniło się od czasu opuszczenia frakcji: nowe chęci do bycia w frakcji 6. Data odejścia / wyrzucenia: 22.06.2025 7. Dodatkowe informacje (opcjonalnie): dowód na pv DC wysłane Edytowane Środa o 13:23 przez xSefuu
WMP Opublikowano Środa o 15:26 Opublikowano Środa o 15:26 (edytowane) Dobra no to tak... Decyzja o powrocie – Akceptuję. Po przeanalizowaniu Twojego wniosku o powrót do frakcji oraz wcześniejszej historii działalności w strukturach San Andreas Transport Comp. podjąłem decyzję o pozytywnym rozpatrzeniu prośby. Twoje wcześniejsze zaangażowanie, doświadczenie w zarządzaniu kadrą oraz wkład w rozwój frakcji nie zostały zapomniane. Uznajemy, że posiadasz wystarczające kompetencje i zaufanie, aby ponownie objąć stanowisko Deputy Chief of Transport (V-Lider). Z tego powodu przywracam Cię w struktury SATC na wskazaną rangę. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie, lub oznacz mnie na Frakcyjnym! - Dziekuje i Życzę powodzenia w dalszej karierze Edytowane Środa o 15:26 przez WMP 1
WMP Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Edytowane 17 godzin temu przez WMP
Rekomendowane odpowiedzi