koper181 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Nick w grze:koper Nick oskarżonego administratora:Ambrozy Data i godzina zdarzenia:25/08/2025 15:30 Opis sytuacji: Nick w grze:koper Nick oskarżonego administratora:Ambrozy Data i godzina zdarzenia:25/08/2025 15:30 Opis sytuacji:Zwracam się z prośbą o przeanalizowanie sytuacji dotyczącej działań administratora Ambrozy, ponieważ mam wątpliwości co do sposobu wykorzystania przez niego uprawnień administracyjnych oraz bezstronności podjętych wobec mnie decyzji. Sytuacja rozpoczęła się, gdy uderzyłem innego gracza, który wcześniej poruszał się pojazdem pod prąd. Po opuszczeniu pojazdu użyłem w wiadomości wulgarnego słowa, za co otrzymałem karę mute. Według mnie kara została nałożona bez wcześniejszego ostrzeżenia. Po otrzymaniu kary próbowałem wyjaśnić administratorowi przebieg całego zdarzenia oraz przedstawić swoją perspektywę. W odpowiedzi otrzymałem informację, że administrator widział wszystko w logach i nie mam potrzeby się tłumaczyć. Pomimo dalszych prób spokojnego wyjaśnienia sytuacji otrzymałem następnie bana na 24 godziny. Uważam, że w tej sytuacji nie otrzymałem realnej możliwości przedstawienia swojej wersji wydarzeń, a nałożone na mnie kary mogą być niewspółmierne do przebiegu całego zdarzenia. Z tego względu proszę o ponowne, bezstronne przeanalizowanie sprawy, w szczególności poprzez sprawdzenie logów oraz całego przebiegu sytuacji. Nie zależy mi na konflikcie z administratorem, lecz na wyjaśnieniu sprawy i upewnieniu się, że decyzje administracyjne są podejmowane w sposób sprawiedliwy, bezstronny i zgodny z obowiązującymi zasadami. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego zgłoszenia. Dowody (screeny, logi, nagrania):https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/nomlcwdKLzDkJ-gil?invite=cr-MSxOSDcsNjYyNzc3NzQ Inne informacje:Jeżeli chodzi o vdm to tak dostałem go słusznie Edytowane 25 Sierpnia przez koper181 .
Sanuś Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Administrator zachował się prawidłowo i słusznie nałożył karę. Warto również nadmienić, że otrzymałeś bana za wielokrotne wyzwiska kierowane w stronę administratora. Skarge odrzucam. Edytowane 25 Sierpnia przez Sanuś
Rekomendowane odpowiedzi